четвер, 12 липня 2007 20:01

Справжня відьма ніколи не вихваляється

 

"Ми живемо в селі і тримаємо, як і всі, хазяйство, — пише пані Лідія з Полтавщини. — Одного разу здали до колгоспу порося вагою 250 кг. I після цього почалися неприємності. Поросята перестали рости. Тримаємо їх до двох років, а вони виростають всього до 130–150 кг. Перейшло й на корову. Держали її 12 років, а потім вона, як кажуть, "здуріла": почала битись — неможливо було доїти, я була вся в синцях. Завели теличку, спарували, чекали молочка. З часом виявляється, що вона — не тільна. Птиця біжить до сусідів, сідає у їхньому курнику. Порадьте, будь ласка, що нам робити".

Шановна пані Лідіє, десять років тому, коли здавали порося й отримали за це гроші, у заклопотаному стані ви не помітили бабусі. Вона просила допомоги, а ви не дали їй. Вона образилася і помстилася по-своєму, тобто енергетично. У народі про таке кажуть "наслала порчу". Ви не поділились і після цього втратили в декілька разів більше. Порадьтеся зі священиком. Він освятить хату й подвір"я, навчить вас, у яких випадках і які читати молитви, робити ритуальні дії. А також розпитуйте і шукайте людей, які знімуть з вас порчі.

Як вип"є сто грамів — іде з дому днів на два-три


"Коли мої сини були ще малі, по сусідству оселилася "відьма", як її прозивали в селі. Я необачно посварилася з нею, і вона мені сказала: "Я ось тобі пороблю, що ти мене попомниш, — ділиться пані Катерина з Київщини. — Поки була молода, не надавала цьому значення. А тепер бачу, що не пусті то були слова. На городі в себе і на подвір"ї я не раз знаходила яйця і сухі жаби, які палила, бо не знала, що з ними робити. Горя багато було в мене: пропадала скотина, кидав і повертався чоловік, і багато чого. Люди казали, що вона говорила, що порозводить моїх синів із сім"ями. Зі старшим наче нічого, а от меншому, мабуть, щось зробила. Вже 10 років як він розлучений, онуку дев"ятий рік. Майже рік, як з ним щось робиться незрозуміле. Як вип"є сто грамів — іде з дому днів на два-три. Приходить, кається, говорить, що не знає, що з ним було".

По-перше, шановна пані Катерино, у житті нічого не буває випадковим. І те, що у вас така сусідка, теж невипадково. По-друге, ви самі викликали вогонь на себе, коли посварилися з нею. А по-третє, чому ви вирішили, що вона — відьма? Справжня відьма ніколи не вихваляється і не погрожує. Вона скоріше ввічливо посміхатиметься, поступиться у суперечці. І не обов"язково підкидає чи закопує якісь речі з наговором. Вона свідомо на відстані може накласти енергетичну програму будь на кого або будь на що, і ніхто навіть не здогадається. Такі люди саморекламою не займаються. Але на вас і на синові є свідомі біоенерговпливи: на відштовхування протилежної статі, на хвороби певних органів. У сина — на алкоголізм. Порчі треба знімати, звертаючись до Бога і людей, яким дано це робити.

Зараз ви читаєте новину «Справжня відьма ніколи не вихваляється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі