понеділок, 09 червня 2008 18:27

Співачка Міка Ньютон випустить колекцію одягу (ФОТО)
5

Дизайнер Наталя Воробей прикрасила костюми плетеними з соломи кульками
Фото: фото: Наталя РЕКУНОВА
Моделі киянки Стефанії Цап дефілювали у паперових сукнях, оздоблених складками-орігамі
Переможницю конкурсу Юлію Долинну нагородили поїздкою на майстер-клас до дизайн-студії німецької модельєрки Аннет Ґьортц
Дизайнери одягли в свої костюми 25 ляльок. Це — копії вбрання, яке моделі показували на подіумі. Відвідувачі сайту ”Брілланс” можуть вибрати з ляльок найкращу. Автор одягу для неї отримає грошовий приз
Продюсер Юрій Фальоса прийшов на показ зі своєю підопічною — співачкою Мікою Ньютон (праворуч) та її подругою

П"ятого червня у столичній галереї мистецтв "Лавра" вдев"яте відбувся національний конкурс молодих дизайнерів одягу "Сезони моди — погляд у майбутнє". У фіналі дизайнери з семи міст представили 25 найкращих колекцій.

Стіни галереї завішені білими простирадлами. До виставкової зали заходить голова журі конкурсу дизайнерка Лілія Пустовіт. До неї підбігають дівчата-організатори і пропонують накинути білий халат і взути медичні бахіли.

— Показ відбуватиметься на ювелірному заводі, — пояснює 19-річна Наталка. — Ви мандруватимете цехами і шукатимете серед молодих дизайнерів найяскравіший "діамант".

Перед входом до глядацької зали стоять 25 ляльок-манекенів. Перуки кожної пофарбовані у різні діамантові відтінки фарби "Брілланс".

— Одяг на ляльках — то зменшені копії костюмів молодих дизайнерів, — пояснює Ніна Домбровська, 32 роки, з компанії "Хенкель Україна". — На нашому сайті глядачі голосуватимуть за найкраще вбрання. Переможець отримає приз.

Над подіумом розвішані скельця-діаманти. Ведучий — соліст гурту "Скрябін" Кузьма,  також одягнутий у білий халат.

Він запрошує до зали членів журі: Віктора Анісімова, Олену Ворожбит, Олексія Залевського, Тетяну Земскову та Ірину Каравай. Вони теж у халатах.

Більшість колекцій витримана у чорно-білих кольорах. Київська студентка Стефанія Цап прикрасила плаття паперовими комірцями та пасками-орігамі білого кольору. Моделі Тетяни Солобут із Донецька дефілюють в картатих чорно-білих спідницях, блузах і штанах. Ганна Максимчук зі Львова до білих суконь, пошитих у формі пишного балона, запропонувала чорні жакети з широкими комірцями.

Перемогла колекція киянки Юлії Долинної, 22 роки.

— Участь беру вже утретє, — каже дівчина після показу. — Кожного разу доходила до фіналу, але перемогла вперше.

У залі серед глядачів сидить співачка 21-річна Міка Ньютон. У липні вона представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі. Каже, найбільше сподобався одяг киянки Тамари Зарицької.

— Я навіть записала номер її телефону. Через декілька років чекайте й від мене на колекцію одягу — дуже хочеться спробувати себе в якості дизайнера, — зізнається співачка.


Зараз ви читаєте новину «Співачка Міка Ньютон випустить колекцію одягу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі