понеділок, 25 червня 2007 15:05

Співачка Галліна вагітна

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Хто батько її майбутньої дитини, Галліна не повідомляє
Хто батько її майбутньої дитини, Галліна не повідомляє

Колишня дружина нардепа-"регіонала" Василя Горбаля 31-річна співачка Галліна вагітна. Артистка давно мріяла про дитину, але раніше не могла завагітніти.

Нещодавно Галліна переїхала в нову квартиру в центрі столиці, поблизу Пасажу. Це помешкання їй залишив екс-чоловік Василь Горбаль. Пара прожила разом майже 10 років. Друзі кажуть, що Горбаль дружину "на руках носив". Але потім почав з"являтися на людях з іншою жінкою. У листопаді 2006-го подружжя збиралося переїхати в новий особняк на Печерську, але розлучилося.

Родом Галліна з райцентру Долинська на Кіровоградщині. У дитинстві вона вчилася на балерину. Співати жінка почала п"ять років тому. Розкрутитися їй допоміг чоловік. 35-річний Василь Горбаль — колишній львів"янин, народився в сім"ї поліграфістів. Він почесний президент "Укргазбанку", нардеп від Партії регіонів. Галліна — теж депутатка, вона представляє синьо-білі кольори в Київській обласній раді. Працює у комісії з будівництва й архітектури. Але на засіданнях буває рідко.

Подейкують, що зараз у екс-подружжя знову роман. Василь начебто дарує Галліні вбрання та персні з діамантами. На початку квітня нардеп прислав колишній коханій з Італії цілий візок полуниці та абрикос. За іншою версією, батько дитини — 28-річний Марк — чоловік, з яким Галліна кілька разів з"являлася на світських вечірках. Стать майбутньої дитини поки що невідома. Малюк має з"явитися на світ у грудні.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Галліна вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі