пʼятниця, 07 грудня 2007 15:42

Співачка Галліна назвала доньку Софією

4 грудня 31-річна співачка Галліна народила первістку. Дівчинка вагою 3 кг 600 г і зростом 52 см з"явилася на світ о 9.15 у приватній київській клініці "Ісіда".

Пологи пройшли без ускладнень. Мама та донька почуваються добре. Помічник співачки Владислав повідомив, що дівчинка схожа на Галліну — має чорне волосся та карі очі.

— Я дуже щаслива, що стала мамою. Я придумала кілька імен: Варвара, Віра, Уляна. Але зупинилася на Софії. У перекладі воно означає "мудра", — каже Галліна "ГПУ".

У клініці співачка з дочкою будуть тиждень. Вони в двокімнатному люксі. За немовлям наглядає нянька Каріна. Її Галліна викликала з Греції за порадою знайомих. До Києва Каріна прилетіла 1 грудня.

Провідати співачку приїхали батьки та старший брат. За кілька годин після народження вони знімали дівчинку на відеокамеру для сімейного архіву.

Після Нового року Галліна переїде до 6-кімнатних апартаментів. Там для Софійки облаштують дитячу. Поки вони мешкатимуть у старій двокімнатній квартирі на Хрещатику.

Подруга Галліни 36-річна модель Влада Литовченко говорить, що провідає співачку вихідними.

— Я їй дзвонила разів 50, але вона вимкнула телефон, — розповідає Влада. — Не дуже добре, коли біля немовляти багато чужих людей.

Хто батько дитини, Галліна не розповідає. Торік вона розлучилася з нардепом-"регіоналом" Василем Горбалем. У шлюбі вони прожили 10 років. Кажуть, мала роман із 28-річним Марком. Із ним жінка кілька разів з"являлася на вечірках. За місяць до пологів вона запевняла: якщо народиться хлопчик — назве Марком або Федором.

Галліна збирається повернутися на сцену. Вагітною вона зняла кліп "Два дихання", який присвятила доньці.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Галліна назвала доньку Софією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі