понеділок, 05 березня 2007 16:27

Шовковського дражнили "каланчею"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Найвродливіший українець минулого року Олександр Шовковський із дружиною Ольгою
Найвродливіший українець минулого року Олександр Шовковський із дружиною Ольгою

"Найкрасивіших людей України-2006" оголосили у столичному палаці "Україна" минулої п"ятниці. Перед цим журнал "Viva" опублікував список 50 номінантів. Вісім тижнів читачі обирали з-поміж них найкращого шляхом СМС- та інтернет-голосування.

Квитки на церемонію в "Україні" коштували від 30 до 450 грн. О пів на сьому для номінантів перед входом до палацу постелили червону доріжку.

Найкрасивіша жінка-2005 співачка Ані Лорак, 28 років, іде під руку з нареченим Муратом. На ній сіра сукня зі шлейфом від Анни Бублик і коричневий плащ від Анжели Лисиці.

— На дієтах не сиджу, — розповідає вона. — Їм пиріжки, борщ, м"ясо.

Каже, що на манікюр, педикюр, хороший крем щомісяця витрачає  по тисячі доларів.

Співак Андрій Кравчук прийшов без супутниці. Запевняє, що найкрасивіша — Ольга Сумська. 40-річна акторка у жовтій з відкритими плечима сукні від Інни Черняк позує фотографам. Розповідає, що п"ять разів на тиждень займається фітнесом.

— У мене все на місці, — Ольга демонструє накачані м"язи на передпліччі.

Їй цілує руку актор Остап Ступка. А його дружина Ірина рукою посилає Сумській поцілунок.

Останньою приїжджає Наталя Могилевська, 31 рік. Іде попід руку з бойфрендом Єгором. На співачці червона сукня від Ольги Навроцької, з оголеною спиною і декольте.

Витрачає на манікюр, педикюр та крем тисячу доларів

— Чому не послали по мене машину? — нервує Наталя.

Вона вже знає, що красунею назвали її.

— Найкрасивіше в мені — інтелект, — заявляє. — Він мені нічого не коштував. Волосся я уклала сама. А макіяж за 15 хвилин зробила стиліст Алла Посохова.

До зали Наталя з хлопцем заходять після третього дзвінка. Модельєр Діана Дорожкіна з чоловіком встають, щоб пропустити їх на місця. На сцені співає Ірина Білик. Посередині пісні пропадає фонограма. Співачка не відразу це розуміє, і продовжує відкривати в мікрофон рота. У залі починають свистати. Ведучий Юрій Горбунов просить її переспівати — для телебачення. Але Білик більше не виходить.

Серед читачів журналу, які голосували, розігрують червоний автомобіль "Ніссан Мікра". Авто виграє Ірина Перуцька.

Ведучі оголошують переможців.

— Вау, — сухо каже Могилевська, піднімаючись на сцену.

— Вау, — повторює за нею голкіпер київського "Динамо" та збірної України Олександр Шовковський, 31 рік. — Перед пенальті хвилююсь менше.

Під дощ із блискіток пара спускається в зал.

— Вертайтесь, я вас не відпускав, — командує ведучий. — Зараз час щось заспівати.

— "Ти признайся мені", — починає Могилевська.

— "Чікі-чікі-а", — додає Шовковський.

— Сашо, ти знаєш слова. Ми ж співали цю пісню разом у ресторані! — обурюється Наталя.

— У дитинстві я комплексував, — зізнається Шовковський. — Я був довгий, і в школі мене дражнили "каланчею".

Шовковський дає кілька автографів підліткам-фанаткам і кличе дружину — струнку блондинку.

— Олю, тікаємо, — хапає її за руку. Подружжя встрибує на ескалатор, що їде на третій поверх. Там на гостей чекає фуршет.




Серед цьогорічних номінанток були Софія Ротару, Тіна Кароль, Ані Лорак, Руслана Писанка, Руслана Лижичко, Гайтана, Діана Дорожкіна, Ольга Сумська, Олена Фроляк, Олена Гребенюк, Таїсія Повалій, Ірина Білик та інші.

Красеня обирали з-поміж Святослава Вакарчука, Володимира Зеленського, Олега Скрипки, Анатолія Тимощука, Віталія Козловського, Савика Шустера, Андрія Данилка, Андрія Шевченка, Віталія Кличка, Владислава Ями, Юрія Андруховича та інших.

Найвродливіші у світі Ноулз та Клуні

За версією американського сайту "Аскмен", найвродливішою жінкою є 25-річна американська співачка Бейонс Ноулз. На другій і третій сходинці — акторки Скарлетт Йохансон, 22 роки, і Джессіка Альба, 25 років. Найкрасивіший чоловік — 45-річний голлівудський актор Джордж Клуні. На другій сходинці — чорношкірий реп-співак Джей Зі, 37 років. Третій — 56-річний британський бізнесмен сер Річард Бренсон.

Зараз ви читаєте новину «Шовковського дражнили "каланчею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі