Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2007 17:02

Сова сниться до смерті

"Працюю у фірмі, яка займається міжнародними поставками морепродуктів. Якось мій колега поконфліктував із начальником. Мене це вразило. Я не дорожу своїм місцем, бо таких, як я — чимало, а от асів, як мій колега Василь, ще треба пошукати. Я його поважаю за професіоналізм, хоч і не схвалюю паління цигарок і запізнень на роботу. Наснилося, що ми разом зайшли в ліфт. Двері зачинилися, я натиснув кнопку, але колега запротестував. Каже, мені треба донизу, не до начальства. Ми почали битися. Я вискочив із ліфта, а він поїхав униз. Наступного дня мені запропонували писати заяву на підвищення, а Василя звільнили.

Микола Петрович, 31 р., м. Київ".

Підійматися драбиною, сходами вгору — підвищення по службі, вирішення проблем, спуск донизу — невдача. Ліфт — замкнутий простір, його рух угору — успіх, донизу — втрата позицій. Крім того, ліфт може снитися до в"язниці, іноді й до смерті.


"Моя стара мама жила в селі, хворіла. Я провідувала її, приїжджала з райцентру. Наснилося, що підійшла серед білого дня до наших воріт і подивилася на стару липу. На дереві сиділа велика сова. Уранці я зібралася й поїхала до мами. Через кілька годин вона померла в мене на руках.

Світлана, 54 р. Хмельницька обл.".

Є таке повір"я: коли на хату сідає пугач і кричить — у цій хаті буде мрець. Сова, як посланець із того світу, зазвичай прилітає по старого. Іноді в народі старших жінок, бабів називають совами (рядок із весільної пісні "Посуньтеся, сови...").


"Моє життя стало метушливим: багато роботи, сімейні проблеми. Наснилося, що потрапив у якесь поважне товариство. Боявся, чи добре виглядаю. Знайшов дзеркало: волосся було удвічі довшим, хоч і не кучерявилося, проте не лежало рівно. Спереду — посивіле пасмо. Почав рукою зачісувати. Вийшло прилизано, але я був задоволений. Чув, що сивина сниться до тюрми. Ця думка не дає мені спокою. Я нічого поганого не зробив, не вбив, не вкрав, бізнесом не займаюся.

Артем Володимирович, 51 р., м. Київ".

Сон ваш не свідчить про ув"язнення. Вважають, бачити себе сивим — погана прикмета. А ви мали лише одне пасмо, що може символізувати прибуток, успіх, іноді — хворобу. Подовжене волосся може натякати на поїздку, відрядження, новини. А гладенька зачіска означає, що проблеми "згладяться".

Зараз ви читаєте новину «Сова сниться до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути