пʼятниця, 07 грудня 2018 06:30

Софія Ротару cкасувала концерти в Росії

Автор: www.starhit.ru
  Софія Ротару більшість часу проводить в Ялті. У центрі Києва має квартиру
Софія Ротару більшість часу проводить в Ялті. У центрі Києва має квартиру

— Скатертью дорога Лайме Вайкуле, которая не хочет ехать в Крым. Скатертью дорога Ротару, отменившей выступления в России. Пусть зарабатывают у себя на родине, — каже член експертної ради з розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Росії Вадим Манукян, 41 рік. Співачка 71-річна Софія Ротару скасувала виступи в Росії до кінця року. 1 грудня вперше не побувала на премії "Пісня року" в Москві. До цього виступала на ній 43 рази.

— Во-первых, здоровье. Во-вторых, вы же сами знаете, что происходит между Украиной и Россией. Границы закрыты, военное положение, — говорить концертний директор Ротару Ігор Курилів.

У грудні та на Новий рік Софія Михайлівна має концерти у Казахстані. Її гонорар перед зимовими святами становить 100 тис. євро — 3,2 млн грн. У Новорічну ніч подвоюється.

Більшість часу Ротару проводить у селищі Нікіта біля Ялти. У Криму має маєток "Вілла Софія". Здає в оренду. Прописана в Києві. У центрі столиці в неї 4-кімнатна квартира.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару cкасувала концерти в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі