Ексклюзиви
вівторок, 27 червня 2017 05:35

Сніжана Єгорова пустила Антіна Мухарського на півгодини до дітей

"Ось вже вісім місяців мені не дають бачитися з дітьми. Не відповідають на СМС, листи. А коли приходжу в їхній дім, влаштовують істеричні скандали. Діти плачуть. У мене скаче тиск. Але дехто на топтанні моєї репутації та сльозах моїх дітей будує незлу кар'єру", — пише на сторінці в "Фейсбуку" київський шоумен Антін Мухарський, 48 років. Мовляв, колишня дружина, телеведуча Сніжана Єгорова не дає бачити їхніх трьох дітей. Мухарський зовсім не цікавиться ними та не сплачує аліменти, скаржиться Єгорова.

Наступного дня після публікації вона дозволила на півгодини побачитися батьку з дітьми. Антін запізнився на 4 год., додала.

"Він знає, що кожного четверга з 18:00 до 20:00 я маю прямий ефір. Боржник по аліментам з'явився на подвір'ї нашого будинку за півгодини до шостої. З дітьми довелося залишитися моєму водію", — написала Єгорова у "Фейсбуку".

"Щиро дякую Володимиру, водієві пані Єгорової. Він дозволив поспілкуватися з дітьми майже 2 години. Ми грали у квест, квача та піжмурки", — розповідає Мухарський.

Майже два роки колишнє подружжя судиться через дітей. Антін винен 427 тис. грн аліментів, заявляє Сніжана Єгорова. Має платити $3 тис. щомісяця, за шлюбним контрактом.

Єгорова й Мухарський одружилися 2006-го. Мають дітей 5-річного Івана, Аріну, 7 років, і 10-річного Андрія. Два роки тому Антін оголосив про розлучення.

Від першого шлюбу з режисером Семеном Горовим Єгорова має доньок 24 і 19 років.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова пустила Антіна Мухарського на півгодини до дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути