четвер, 22 липня 2021 13:56

Слюсарі померли в каналізаційному колодязі

15 липня в селі Нове Місто Монастирищенської громади на Черкащині загинули слюсарі місцевого управління житлово-комунального господарства. До 4-метрового колодязя першим спустився 56-річний Андрій ТОМЧЕНКО. Знепритомнів. Йому на допомогу кинувся 46-річний ­Михайло БАРДЕЦЬКИЙ. Він теж зомлів.

— "Швидку" викликали перехожі. Медики приїхали майже одразу, — розповідає місцевий Сергій. — Коли дістали чоловіків, старший уже був мертвий. Молодший — у стані клінічної смерті. Реанімаційні заходи не допомогли.

Того дня в лікарні протікала каналізація. Чоловіки мали усунути причину аварії. Кажуть, лізти у колодязь не хотіли, бо стояла спека. Але керівництво наполягло. Страхувальної мотузки, що передбачена правилами безпеки, не мали.

— Михайло жив із матір'ю. Доглядав її, — розповідає Галина Божик, сусідка Бардецького. — Був розлучений. Мав сина і доньку.

— Знаю Андрія Томченка з дитинства, — розповідає вчителька школи "Ерудит" Наталія Горинь. Любив усім допомагати. А для своїх онуків ладен був небо прихилити.

Зараз ви читаєте новину «Слюсарі померли в каналізаційному колодязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі