четвер, 29 січня 2009 17:25

"Чула, що мати знову вийшла заміж"

Автор: фото з родинного архіву Світлани Андріюк
  На фото Василеві Килимнику, якого шукають, 11 років. Нині йому 25
На фото Василеві Килимнику, якого шукають, 11 років. Нині йому 25

Пошукова служба "Газети по-українськи" допомагає з пошуком людей на території України. У листі до редакції надайте якнайбільше інформації про розшукуваного, надішліть фотографії. Не забудьте зазначити ваші паспортні дані, повну зворотну адресу й телефон.

Якщо шукають когось із ваших знайомих, не будьте байдужими — повідомте розшукуваного або редакцію.

Листи з поміткою "Пошукова служба "Газети по-українськи" чекаємо за адресою: а/с 67, Київ-53, 04053.


СКАКОДУБ Лілія шукає Лапко (Негруль) Світлану з Одеси:

"У мого батька Романа, який народився 1925 року, були брат Коля і сестра Ніна. Коля жив в Одесі. Там одружився з Валентиною, у них народилася донька Свєта. Коли я була у 7-му класі, ми їздили до них на зимові канікули в гості. Вони жили в Одесі на вул. Артилеристів, 7, кв. 6 чи навпаки. Знаю, що вони мали получати нове помешкання. А потім листи перестали приходити. 1987-го помер мій батько, у 1990-му — мама. Два роки тому не стало тітки Ніни. Я залишилась одна з батькового боку. Але знаю, що в Одесі в мене є сестра Свєта. Як я хочу її зустріти! Свєті зараз 36–38 років. Не знаю, на яку фамілію вона була записана. Її батька звали Лапко Микола Юхимович, маму — Негруль Валетина. Мені казали, начебто Свєта працює провідницею на залізниці в Одесі".

КРИВОШЕЙ Світлана розшукує матір Надію Кривошей, 1951 р.н., з Джанкоя:

"Як я закінчила школу-інтернат, то хотіла знайти свою матір. Мені був 21 рік, коли случайно зустріла одну жінку. Вона розказала, що знає, де мама. Дала адрес. Я поїхала у Крим. Мама розповіла, що в мене є старша сестра Козловська Ольга Миколаївна, 1971 р. н., яка живе у Свердловську, працює шеф-кухарем у ресторані. Тепер мені 31 рік, я хочу побачити свою сестру. Але втратила зв"язок із матір"ю. Чула, що вона знову вийшла заміж, живе у Джанкої".

АНДРІЮК Світлана шукає Василя Килимника, 1983 р.н.:

"Звертаюся, щоб допомогли знайти мого племінника Васю Килимника. Він народився у Могилів-Подільскому районі. 10 вересня 1997-го, коли Васі було 14 років, він поїхав від мене, й відтоді нічого про нього не чути. Фото зроблене 1994 року.

ДІДЕНКО Анатолій Володимирович розшукує Миколу Миколайовича Яковця, 1960 р.н.:

"Шукаю товариша по навчанню в ГПТУ N15, у групі N6 (фрезерувальники), в м. Біла Церква. Навчалися з 1975-го по 1977 рік. Микола родом з Вінницької області. Його батько — колишній міліціонер. Востаннє бачилися 1999 року".

РІДНІ шукають Олександра Васильовича Притулу, 1987 р.н.:

"Саша поїхав на заробітки до Києва в липні 2006 року. Досі про нього нічого не відомо".

ОБ"ЄДНАННЯ "Вітчизна" Республіки Татарстан шукає родичів Нечаюка Олексія Кузьмовича:

"Шукаємо та перепоховуємо радянських воїнів. У Новгородській області Росії з останками  знайшли солдатський смертний медальйон. На паперовому вкладиші було зазначено: Нечаюк Олексій Кузьмич, 1916 р.н., УРСР, Кам"янець-Подільська область, Летичівський район, Кудушетська сільська рада (нині Кудинецька сільська рада), с. Свічна. Призваний Летичівським райвійськкоматом, червоноармієць. Мати — Нечаюк Пелагея Єфремівна, проживала в тому самому селі.

Відомо, що у Вінниці жив із сім"єю один з синів загиблого, Нечаюк Микола Олексійович. Він уже помер.

Просимо відгукнутися родичів за адресою: Головне управління праці й соцзахисту населення Вінницької міської ради, м. Вінниця, вул. Соборна, 50, кімн. 308. Тел. (0432) 67 14 09, 35 00 74. Е-mail: [email protected]".

Зараз ви читаєте новину «"Чула, що мати знову вийшла заміж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі