четвер, 14 червня 2007 19:07

Сире м"ясо сниться до хвороби

 

"Бачив себе уві сні молодим. Ніби йдемо тургрупою з рюкзаками за плечима. Стежечка крута й вузенька. Боюся за тих, що попереду, бо вони хитаються, наче п"яні. Думаю, як їх підхопити, коли падатимуть. Ноша гне до землі, йду мало не навкарачки. Раптом усі щезли, а я опинився на вершині сам. Сів на камінь, скинув тягар, подивився донизу — друзі сидять біля вогнища, до мене байдужі. І позаду нікого не лишилося. Куди поділися?

Починаю спускатися до вогнища. Тікають урізнобіч ящірки чи, може, вужі або й гадюки. Підходжу до багаття, а там сидять якісь незнайомі, розмовляють такою мовою, що її ніколи не чув. У кожного в руках по книжці. Я згадав, що в мене у рюкзаку також є книжка, дістав її. Чужинці (чи, може, це я — чужинець?) схвально закивали головами. Сусід захотів помінятися зі мною книжками. Я розгорнув його книжку, але сторінки були чистими. Старший сказав щось мені дуже суворо і показав на вогонь. Я ступив крок до вогню. Обпікся — прокинувся.

Володимир, пенсіонер, художник, м.  Київ".

Сон може засвідчувати тривогу — скажімо, через подання вашої кандидатури на премію чи нагороду. Журі, видно, суворе. Вогонь очищає, єднає з предками, отже, і вас можуть увінчати лаврами. А ті, що були попереду й позаду, — ваші конкуренти, просто зійшли з дистанції.

Ваші конкуренти зійшли з дистанції

"Мені снилося сире м"ясо. Здається, це до неприємностей? Сусідка-лікар говорить: "Не бійся, то в тебе погано працює шлунок, чогось не переварює".

Антоніна, 46 років, м. Біла Церква".

Із сирим м"ясом нічого приємного не пов"язують: хвороба, прикрість, бо у м"ясі життя нема. Можливо, що й ваша сусідка має рацію. Імовірно, що цей образ — випадковий.

Зараз ви читаєте новину «Сире м"ясо сниться до хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі