четвер, 21 червня 2007 17:26

"Сину зробили шість операцій, а брат втратив інтерес до життя"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мій син живе із жінкою майже сім років, — пише пані Ніна з Дніпропетровщини. — Вже у всіх його друзів є діти, а в нього немає. Коли син був маленьким, помер наш сусід. Він лежав у труні, під нього попросили щось підкласти. Я принесла пелюшку? І мого сина, і померлого однаково звали. Тільки тепер я зрозуміла, що тоді зробила найбільшу помилку в своєму житті".

Шановна пані Ніно, ви справді зробили помилку, але не від злого умислу. Якою думкою або побажанням супроводжується дія, така на неї і накладається програма. Ви дали пелюшку сина, щиро бажаючи допомогти, тому фатальної програми не було закладено. Але її ви зараз носите у своїй душі, пов"язуючи відсутність дітей у сина з пелюшкою у труні. Треба енергетично нейтралізувати ситуацію. Підіть на поминальну службу, замовте померлому сусідові панахиду, поставте свічку за упокій його душі і подумки попросіть повернути пелюшку. Обов"язково висповідайтесь. На сповіді розкажіть про цю подію, скиньте те, що вас мучить.

Крім того, і в вашого сина, і в його жінки є програмні порчі на статеві органи. Але цю проблему мають вирішувати вони, а не ви.


Юрій із Хмельницької області скаржиться в листі, що "все життя проходить в болячках. Зуби, вуха, операція на носі — рівняли два рази, бо перший раз був практикант. В армії відрізали фалангу пальця. Потім якась незрозуміла хвороба. У карточку записали "інсульт". Але мама ходила по бабках і стало легше. Потім видалили апендицит. І ще купа болячок. Мені 37 років, не жонатий і не хочу. Можна сказати, що дівчата від мене тікають. Перша зустріч завжди остання".

Коли всі системи організму функціонують злагоджено, людина добре себе почуває і фізично, й емоційно. У вашому, пане Юрію, випадку серед різних причин хвороб головна — брак енергії життєвої сили. А ще діє програмна порча на поступову втрату здоров"я і негаразди в житті. Ця порча охоплює все ваше біополе. Фактично ви живете за штучно нав"язаною програмою. Вам треба відкоригувати біоенергоінформаційну систему.


"В нашей семье две серьезные проблемы, — ділиться пані Валентина з Черкас. — Три года как заболел юношеским эпифизеолизом (разложение правого тазобедренного сустава с переломом) мой сын. Сделали шесть операций, где я только не была. Одна ясновидящая сказала, что заболевание — кармическое. Вторая беда — мой брат. Отслужив в армии, впал в депрессию и потерял интерес к жизни. Не учится, не работает, с девушками не встречается. Сидит дома перед компьютером или спит. А годы уходят".

Хвороби важко виліковуються, коли, крім зовнішніх причин, є глибинні, пов"язані з енергетичною інформацією. Це відпрацювання долі (карма) або порчі. Але й вони між собою пов"язані. У вашого сина є програмна порча на конкретну хворобу. Виглядає так, ніби замість правої ноги від стегна починається протез. Поки порча не зніметься, будуть проблеми.

Що ж стосується брата, то одна з причин депресії — порушення енергообміну і, як наслідок, програми життя. Він ніби у штучній колбі — це його внутрішній світ. Хоча це не виправдовує егоїзму та безвідповідальності.

Зараз ви читаєте новину «"Сину зробили шість операцій, а брат втратив інтерес до життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі