середа, 09 січня 2008 13:54

Сина Юлії Волкової хочуть виховувати як мусульманина

  Перед одруженням солістка гурту ”Тату” Юлія Волкова прийняла іслам. Її чоловік, бізнесмен Парвіз Ясинов, виховувався у мусульманській родині
Перед одруженням солістка гурту ”Тату” Юлія Волкова прийняла іслам. Її чоловік, бізнесмен Парвіз Ясинов, виховувався у мусульманській родині

Батьки чоловіка 23-річної солістки гурту "Тату" Юлії Волкової Парвіза Ясинова не хочуть визнавати їхню дитину. Вони вимагають, щоб новонароджений син Юлії та Парвіза прийняв мусульманство. Якщо Волкова не погодиться, вони зречуться дитини та невістки.

27 грудня в елітному пологовому будинку в Москві Юлія Волкова народила хлопчика. Його батько, 22-річний бізнесмен Парвіз Ясинов — із мусульманської родини. Онука його батьки теж хочуть виховати мусульманином. Юлія мріє, аби її син був християнином.

— Якщо батьки чоловіка будуть проти нашого шлюбу, Парвіз піде. Доведеться виховувати дитину самій, — бідкається співачка.

Перед одруженням Юлія прийняла іслам. Весілля відбувалося за мусульманськими традиціями в одній із мечетей Дубаїв.

Волкова вже має 3-річну доньку від охоронця Павла Сидорова, 27 років. Коли вони почали жити разом, Павло був одружений. Його дружина Настя Лазуніна ходила вагітна. Сидоров не наважився подати на розлучення, тому жив з Юлією цивільним шлюбом. 5 лютого 2003 року Настя народила доньку Поліну. А за півтора року в 19-річної Юлії з"явилася донька Віка. Із Павлом співачка мешкала в своїх батьків. Зять їм не подобався, вони запропонували йому піти. Юлія, стомлена важким характером чоловіка, не заперечувала.

У кафе друзі познайомили її з Парвізом. Його подруга, колишня солістка групи "Тутсі" Маша Вебер, теж була тоді вагітна. Волковій закидали, що вона розбила родину.

— Ми з Парвізом стали близькими друзями. Невдовзі я збагнула, що закохуюся. Не розумію, чим я завинила перед Машею Вебер. Моя совість чиста, — запевняє Волкова.

Парвіз перевіз кохану в свою квартиру. Маші та їхньому маленькому синові довелося звідти з"їхати.

Зараз ви читаєте новину «Сина Юлії Волкової хочуть виховувати як мусульманина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі