середа, 10 серпня 2011 00:15

Сина Тетяни Цимбал затримали за наркотики

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Петро Цимбал музикант, брав участь у концертах групи ”Ґрін Ґрей”
Петро Цимбал музикант, брав участь у концертах групи ”Ґрін Ґрей”

6 серпня столичні правоохоронці затримали бас-гітариста гурту "Ґрін Ґрей" 45-річного Петра Цимбала і його дружину каскадерку Алісу Ковнір-Цимбал, 39 років. Їх підозрюють у торгівлі наркотиками.

— Затримали сімох осіб, — розповідає 43-річний Володимир Поліщук зі столичної міліції. — Групу очолювала 40-річна громадянка Німеччини. Серед співучасників ще один іноземець, решта — кияни. Вони поширювали кокаїн та канабіс. Зілля виготовляли в одному із сіл Васильківського району Київщини, там була нарколабораторія. Наркотики розповсюджували в Україні, Росії та Німеччині. Під час затримання ми вилучили сім кущів канабісу та 15 кілограмів готової марихуани. Затриманим загрожує від восьми до 12 років.

Петро Цимбал у "Ґрін Ґрей" із 1997 року.

— Він мій давній друг, — каже продюсер гурту Денис Мережко. — Інколи ми запрошували його на концерти, та на постійну роботу він не погоджувався. Петро — хіпі, йому було байдуже до грошей. Жив лише музикою. Вранці робив собі чашку кави, брав гітару і грав до вечора. У перервах міг погуляти із собакою. Його справді затримали, але я не вірю, що він займався наркотиками. Зідзвонювалися минулого тижня. Петро відпочивав із родиною в Німеччині.

— Ми знали, що Цимбал мав вихід на наркотики, — говорять в оточенні гітариста. — Він поширював їх серед зірок шоу-бізнесу. Половина відомих виконавців сидить на наркотиках. Уживають перед концертами чи коли записують альбоми. Купують по 200 доларів за грам.

Мати затриманого 65-річна Тетяна Цимбал працює редактором Національної телекомпанії України. Вона була ведучою програми "Лінія долі" на Першому національному. Також вела програми "Тетянин полудень" на "Новому каналі" й "Тетянин день" на СТБ.

— Про Тетяну Василівну можу говорити лише добре, — ділиться колишній президент НТКУ 48-річний Василь Ілащук. — Шляхетна жінка. Багато уваги приділяла вихованню дітей. Завжди казала: "У жінки на першому місці мають бути діти, на другому — вона сама, і лише на третьому — чоловік".

Тетяна Цимбал заміжня вдруге. Син Петро і донька Ольга народилися в першому шлюбі. Ольга живе у Канаді, працює психологом.

— Коли Тетяна розлучилася і вдруге вийшла заміж, Петрові було трохи більше 10 років, — розповідає її знайома. Імені просить не називати. — Син важко переживав розрив батьків. Прогулював уроки, тікав із дому. Я казала Тетяні, що діти в таких родинах легко піддаються негативному впливу. Просила, щоб вона сходила з Петром до психолога. Та вона відмахувалася. Казала: "Мої діти найкращі. Я виховала їх так, що вони ніколи не зроблять чогось лихого".

Зараз Тетяна Цимбал лежить у реанімації після операції на шлунку. Її чоловік від коментарів відмовився.

Петро Цимбал має трьох дітей. Найменшій Софії нещодавно виповнилося 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Сина Тетяни Цимбал затримали за наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі