четвер, 30 грудня 2010 08:30

Син Ніколаєнко успадкує 2 мільярди

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Наталія Сидь, дружина співака Олега Скрипки, тримає на руках доньку
Наталія Сидь, дружина співака Олега Скрипки, тримає на руках доньку

$2 млрд успадкує Річард Вільям Раффін, 8 місяців, син мільярдера 75-річного Філа Раффіна й моделі 29-річної Олександри Ніколаєнко. Хрестили хлопчика в Одесі. У будинку мільярдера в Лас-Вегасі для немовляти облаштували чотири дитячі кімнати. Від попереднього шлюбу Філ має трьох дітей та онуків.

$10 млн перейдуть у спадок 5-місячному Іванові, сину лідера Компартії 58-річного Петра Симоненка. Він — друга дитина політика від шлюбу з журналісткою Оксаною Ващенко. Торік у них народилася донька Марія.

$5 млн успадкує 11-місячний Ілля Янукович, первісток нардепа 29-річного Віктора Януковича-молодшого та його дружини 24-річної Ольги. Ілля — четвертий онук президента Віктора Януковича.

$3 млн отримає у спадок 10-місячна Варвара, донька 24-річного Андрія Ющенка. Дитину назвали на честь прабабусі. Очима, вустами й носом вона схожа на батька. Вухами на матір — Єлизавету Єфросиніну.

$900 тис. заробив для своєї сім'ї 37-річний футболіст і тренер київського "Динамо" Андрій Гусін. Цього року він утретє став батьком. Має двох синів. 2 листопада у нього народилася донька Анастасія. На пологи не встиг.

$500 тис. отримає у спадок 4-місячний Микита, син співака 36-річного Фагота з гурту "ТНМК". Його народила 22-річна телеведуча Анастасія Будкіна. Микита важить 7 кг. Одружуватися Фагот відмовився, але пообіцяв допомагати синові.

$200 тис. — приблизний спадок 9-місячної Нани, доньки співачки 22-річної Анастасії Приходько та її цивільного чоловіка Нуріка Кухілави, 24 роки. У січні пара планує одружитися й повінчатися в грузинській церкві. Батьки Нуріка подарували молодим квартиру в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Син Ніколаєнко успадкує 2 мільярди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі