четвер, 12 червня 2008 18:44

Син Домогарова загинув у автокатастрофі

  На тілі Дмитра Домогарова не було жодного ушкодження
На тілі Дмитра Домогарова не було жодного ушкодження

Син російського актора 44-річного Олександра Домогарова Дмитро, 23 роки, потрапив під колеса джипа.

— Той джип просто підім"яв під себе пішоходів, — розповідають очевидці трагедії, що сталася на вул. Дубинінській у Москві. Водій позашляховика не впорався з керуванням і вилетів на тротуар. Автомобіль кілька разів перекинувся й налетів на шістьох пішоходів. Найбільше постраждав Дмитро, його відкинуло ударною хвилею.

Хлопця доправили до міської лікарні N4. Він потребував негайної операції, проте в медзакладі не було нейрохірургів. Зафіксувавши зламані хребці, Дмитра перевезли до лікарні N36. Там на операційному столі він помер.

— На його тілі не було жодного ушкодження, — кажуть медики. — Фатальним став перелом основи черепа й внутрішньомозкова гематома.

Водій джипа 36-річний Олексій Сай стверджує, що не перевищував швидкості.

— Асфальт був мокрим після дощу, от машину й занесло, — пояснює він.

Домогарова на похороні не було. Він попрощався із сином у морзі і поїхав на гастролі в Ізраїль. Із матір"ю хлопця Наталею Сагоян Олександр одружився 1984-го. Пішов із родини, коли Дмитрові був рік. Кажуть, актор не підтримував стосунків із первістком. Торік Дмитро закінчив Московський інститут економіки, у серпні збирався одружитися.

У Домогарова є ще син 19-річний Олександр, від акторки Ірини Гуненкової. З третьою дружиною — Наталією Громушкіною артист жив три роки. Після розлучення 2005-го вона народила сина Гордія, дала йому своє прізвище. Чи Домогаров — батько Гордія, жінка не каже.

Зараз ви читаєте новину «Син Домогарова загинув у автокатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі