четвер, 14 лютого 2008 17:04

Син Депардьє постане перед судом

36-річний актор Гійом Депардьє, син Жерара Депардьє, 60 років, у містечку Бужіваль катався напідпитку моторолером. Поліція затримала його. Гійом визнав, що трохи випив горілки. Він їхав від своєї подруги.

У дитинстві син Депардьє був неслухняним і погано навчався. За поведінку хлопця виганяли з усіх шкіл, до яких його записували батьки. Підлітком почав вживати наркотики та красти. У 17 років потрапив до тюрми для неповнолітніх. Його засудили до трьох років за розповсюдження героїну.

1991-го Гійом зіграв першу роль у біографічному фільмі "Усі ранки світу", де знімався з батьком. За два роки, після бійки в барі, він знову опинився за ґратами — на 18 місяців, за зберігання та застосування зброї.

У 23 роки Гійом потрапив у аварію та травмував ногу. Під час операції лікарі занесли йому інфекцію золотистого стафілококу, що уразив кістку. Після восьми років лікування йому ампутували праву ногу.

2000 року Депардьє-молодший одружився з актрисою Елізою Вентр. Невдовзі в них народилася донька Луїза. За шість років Вентр пішла від чоловіка, бо він зраджував їй.

Зараз ви читаєте новину «Син Депардьє постане перед судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі