вівторок, 30 грудня 2008 16:34

Січкар вийшла у світ за тиждень після пологів

  Продюсер Євген Огір із дружиною Тіною Кароль та кількатижневим сином Веніаміном
Продюсер Євген Огір із дружиною Тіною Кароль та кількатижневим сином Веніаміном

Співачка 23-річна Тіна Кароль (справжнє ім"я — Тетяна Ліберман) провела в декретній відпустці три тижні. 18 листопада артистка народила сина Веніаміна. А 8 грудня поїхала на корпоративний концерт до Москви. За два дні Тіна Кароль виступала на конкурсі "Міс Київ".

— Почуваюся чудово. Вагітність — це ж не хвороба, — запевняла співачка на концерті "Кращі пісні року" наприкінці грудня. Після пологів жінка підстригла довге волосся по плечі. Із нового року вона планує брати сина із собою на гастролі. Кажуть, чоловік Кароль 28-річний продюсер Євген Огір придбав для Веніаміна дитяче крісло в автомобіль.

2008-го первістка народила й телеведуча Алла Мазур, 42 роки. Вагітність не афішувала, пішла в декрет у березні, за місяць до пологів. Сина назвала Артемом. Ім"я його батька досі приховує.

— Наш тато не політик, не олігарх, тому на мою роботу ніяк не впливає, — запевняє жінка.

Рестораторка Маргарита Січкар, 39 років, після народження третьої дитини вийшла у світ за тиждень після пологів. 15 квітня жінка народила доньку Василису. Ім"я дитині вибирала сама — хотіла, аби воно починалося на "В", а донька мала ініціали — ВВВ. У шлюбі з футболістом Владиславом Ващуком, 33 роки, рестораторка має 8-річного сина Віталія. Доньці від першого шлюбу Євгенії нині 21.

— Доки тато з мамою відпочивають, Василису доглядають няня й бабуся, — розповідала "ГПУ" Січкар на одній зі світських вечірок за два тижні після народження дитини. — Я завжди знала, що матиму трьох дітей. Від мене діти беруть розум, від Влада — вроду.

Восени батьками стали двоє співаків. 9 вересня народився син у 28-річного репера Потапа (справжнє ім"я — Олексій Потапенко). Хлопчика назвали Андрієм — на честь дідуся.

— Любить купатися і слухати, як читаю йому "Ехали медведи на велосипеде", — розповідає про сина Потап.

16 жовтня став батьком і 24-річний співак Василь Бондарчук. Його цивільна дружина 22-річна співачка Катерина Веласкес народила доньку. Дівчинці дали ім"я Аріана-Селеста. Аріана з грецької перекладається як ніжна пісня. Селеста з іспанської означає небесна.

Зараз ви читаєте новину «Січкар вийшла у світ за тиждень після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі