пʼятниця, 01 квітня 2011 03:15

Шевченко переїхав у нову квартиру

Футболіст, капітан української збірної 34-річний Андрій Шевченко переїхав у нове житло. Купив його торік за $6 млн.

— Квартира на останньому поверсі високоповерхівки поряд із Верховною Радою, — кажуть знайомі футболіста. Називатися відмовляються. — Цей будинок вважають небезпечним для життя, бо побудований на схилі Дніпра, який поступово сповзає. Через це в домі з'являються тріщини, він хитається. Коли Шевченко купував квартиру торік, це була пуста коробка. Після купівлі дизайнери звели стіни і розбили помешкання на кімнати за бажанням клієнта. Нещодавно закінчили ремонт, і Андрій перевіз туди свої речі.

Кажуть, сусідами футболіста стануть власник кондитерської фабрики "Рошен" Петро Порошенко і депутат Київради Сергій Кримчак, які теж придбали квартири в цьому будинку.

— Андрій не любить, коли його приватні справи обговорюють, — пояснює друг футболіста, голова дніпропетровської федерації футболу Андрій Павелко. — Тому не хочу розказувати про його нове житло. Він мене на новосілля ще не запрошував.

У Олени Шевченко, сестри Андрія, цікавлюся, чи в нове помешкання переїде дружина та діти футболіста. Олена відмовляється коментувати.

Андрій полетів у Лондон на операцію свого сина Джордана.

— Я не зміг зіграти із командою проти Італії, бо моєму сину мають робити операцію по видаленню грижі, — каже Шевченко перед вильотом. — Батьківські почуття переважили і я вирішив, що маю бути поруч із сином.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко переїхав у нову квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі