середа, 06 червня 2007 13:56

Сергій Стахов рідко їздить до доньки

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Сергій Стахов (ліворуч) і Андрій Бурим п’ють воду з фонтана клубу ”Арена Інтертеймент” у Києві
Сергій Стахов (ліворуч) і Андрій Бурим п’ють воду з фонтана клубу ”Арена Інтертеймент” у Києві

Гумористи з "Камеді Клаб" Сергій Стахов, 25 років, та Андрій Бурим, 33 роки, на зустріч у ресторан "Арена Бір Хаус" запізнюються на 10 хвилин. На вихідних у клубі ресторану знімають програму "Камеді Клаб" для телеканалу "1+1".

Стахов просить офіціантку принести суші та два маленькі пива "Арена". Бурим замовляє пляшку "Боржомі". Познайомився дует сім років тому. Андрій був капітаном луганської команди КВК "Ва-Банк", а Сергій грав у Хмельницьку в "Трьох товстунах".

— У Києві спочатку працював у "95 кварталі", — розповідає Бурим. — Писав для нього тексти, але хотів на сцену. Перейти у "Камеді" погодився одразу. Хоч у зарплаті спочатку програв. Трикімнатну квартиру на Позняках купив ще в "95 кварталі". А недавно купив напівджип "Судзукі-Гранд Віталь", — Андрій умочує суші в соус. — Авто коштує 30 тисяч доларів.

— Я в цій машині гаманець забув, — викрикує Стахов. — У тебе є гроші, щоб заплатити?

— Є, — заспокоює друга Андрій.

Стахов розповідає, що раніше у Вінниці мав фірму пластикових вікон "Три товстуни".

— Коли їздив на гастролі, бізнесом керувала дружина Ірина. Узяв у кредит трикімнатну квартиру в Києві, теж на Позняках. Хочу забрати Ірину до Києва. Вона зараз у Вінниці, виховує нашу двомісячну доньку Карину. Я до них рідко їжджу, — скаржиться. — За 600 доларів винаймаю помешкання біля метро Лісова. Раніше жив разом із дядею Жорою, — згадує Вадима Мічковського з "Камеді Клаб". — Тепер купили квартири в одному будинку: він — на п"ятому поверсі, а я на четвертому.

Викопали берізки в лісі під Глевахою

— І я в Луганську мав бізнес, — пригадує Андрій. — Але прибутків він не приносив. Я був директором обласної асоціації КВК. Спонсор платив нам зарплату, по 150 доларів на місяць.

Дружина Бурима Ольга закінчує аспірантуру в Луганському педуніверситеті. Теж перебралася до Києва. Їхня донька Алєка ходить у другий клас.

Бурим називає Сергія "Лосем". Стахов розповідає, що ходить із цим прізвиськом уже 10 років.

— Тому що Лось благородний, — пояснює. Його товариш від сміху перестає їсти. — Колись у газеті треба було мою фотографію підписати. Руслан Кацовський, тепер менеджер компанії "Нестле" і мій друг, ляпнув: "Давайте назвемо його Лось", — хнюпиться Сергій. — Мені не сподобалося. На другий день уся школа знала, що я Лось.

Хлопці радісно розповідають, що до 1 травня "Камеді" подарував друзям клубу сто лопат.

— Я посадив у себе під будинком на Позняках чотири берізки, — повідомляє Андрій. — Усією сім"єю викопали їх у лісі під Глевахою. Я копав, а дружина дивилася, щоб сторожі не прийшли. Тепер щоранку їх поливаю. Поруч із моїм будинком школа. Там набираю води, і з відрами йду, хитаюсь. А мені у спину сусіди: "Бурим, Бурим".

— Я мав під Хмельницьким дачу в селі Масівці, — мрійливо озивається Стахов. — Із мамою Тетяною Петрівною щороку як не яблука, то грушки садили.

— Чому? — дивується його товариш. — Бо старі всихали?

Питаю, чи часто відвідують "Камеді" політики.

— Червоненко часто буває, — відповідає Бурим. — Черновецький приходив із сином і його дівчиною. Зрозумів: щоб про нього погано не жартували, краще ходити. А спочатку ображався на нас. Депутатів багато приходить, але по прізвищах їх не знаю.

1973, 16 листопада — Андрій Бурим народився у м. Перевальську на Луганщині в сім"ї бібліотекарки та інженера
1980 — родина переїхала до села Сади на Луганщині; ходив там до школи
1992 — закінчив Лисичанське педучилище, учитель креслення і праці; працював у сільській школі учителем фізкультури
1995 — грає у команді КВК "Ва-Банк"
1996 — одружився з луганчанкою Ольгою
1998 — закінчив Луганський педуніверситет, учитель історії
1999 — народилася донька Алєка
2005 — переїхав до Києва, працював автором у "95 кварталі"
2006 — прийшов у "Камеді Клаб"
1981, 7 листопада — Сергій Стахов народився у м. Хмельницькому в сім"ї начальника управління транспорту області
1999 — закінчив Хмельницький ліцей N17; вступив до технологічного університету "Поділля", не закінчив його; пішов у команду КВК "Три товстуни"
2004 — у Вінниці відкрив фірму "Три товстуни", яка встановлює пластикові вікна
2006 — одружився з Іриною; пішов до "Камеді"
2007 — народилася донька Карина

Зараз ви читаєте новину «Сергій Стахов рідко їздить до доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі