середа, 02 липня 2008 17:26

Сергій Єрмаков шиє сукню для Мадонни (ФОТО)

  Сукні нової колекції дизайнер Сергій Єрмаков покаже  у Москві наприкінці жовтня
Сукні нової колекції дизайнер Сергій Єрмаков покаже у Москві наприкінці жовтня

36-річний дизайнер Сергій Єрмаков наприкінці жовтня представить у Москві нову колекцію з 27 жіночих моделей. Останню сукню присвятив американській співачці Мадонні.

Готові чотири моделі. Показ відкриє сукня, на якій Єрмаков камінцями виклав зображення Ейфелевої вежі.

— Це символічно, адже саме з Парижа почався успіх Мадонни. Французьку столицю вона вважає своєю батьківщиною, — пояснює дизайнер "ГПУ". — А фінальна сукня колекції ще в роботі. Не можу про неї розповідати, бо це головна інтрига всього шоу.

Запевняє, що після показу одяг передадуть співачці.

— Допоможе одна західна телекомпанія, яка готує фільм про мене. Збираються запросити Мадонну його коментувати. Люблю її понад 20 років. Як тільки вона з"явилася на сцені, так і закохався — з першого погляду.

Зізнається, що вдома має багато портретів і фотографій співачки.

— Після дев"ятого класу приїхав до тітки в гості, — згадує. — По телевізору тоді транслювали концерт Мадонни з Ніцци. Мені тоді ще подобалася німецька співачка Сандра, але коли побачив Мадонну — всю розтріпану, в шкіряній куртці, в розірваних колготках... Хіба така краса може не сподобатися? Один знайомий фотограф подарував мені знімок Мадонни з Парижа, де вона в сукні від Готьє. Ця фотографія стоїть у мене біля ліжка. А ще маю великий її портрет олією — подарунок Іри Білик. Поїду на закритий аукціон, де продаватимуть колаж Мадонни з гітарою, з її автографом. Мабуть, не купуватиму, бо стартова ціна 6 тисяч євро. Хоча для Мадонни мені нічого не шкода.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Єрмаков шиє сукню для Мадонни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі