середа, 12 грудня 2007 14:02

Шарліз Терон пограбували

32-річна американська акторка Шарліз Терон стала жертвою грабіжників. Злочинці залізли до її будинку, розташованого поблизу Голлівуда. Сама вона була на зйомках і повернулася за кілька днів. Побачивши виламані двері, викликала поліцію.

Підозрюють, що в будинку Терон побувала ціла банда. Вони вже пограбували півсотні помешкань в елітних районах Лос-Анджелеса. Поліція каже, що вкрали кілька тисяч доларів готівкою. Також зникли деякі коштовності акторки.

— Уперше в житті мене пограбували, — зізнається вона. — Хочу подивитися в очі тих, хто це зробив.

Раніше Шарліз заявляла, що ніколи не матиме справи з поліцією. Коли їй було 15, її мати застрелила батька. Суд назвав такі дії самообороною й виправдав жінку.

2004-го Терон зіграла серійну вбивцю у фільмі "Монстр". За цю роль вона отримала "Оскара". Для зйомок Шарліз довелося погладшати на 15 кг. Вона протягом місяця харчувалася у фаст-фудах. За три тижні після цих зйомок скинула вагу, щоб знятися в історичній драмі "Та, що літає у хмарах".

— Але моєму хлопцеві не сподобалося, що я схудла. Сказав, що кохає мене повненькою, — каже вона.

Шарліз зустрічається з 34-річним актором Стюартом Таунсендом. Вони познайомилися на кастингу до фільму "24 години". Пара сім років живе разом, але одружуватися не збирається.  

— У нас не було гучного весілля, але ми сім"я, — каже Стюарт. — Я вважаю Шарліз своєю дружиною, а вона мене — своїм чоловіком.

Коли сталося пограбування, Таунсенд був у їхньому іншому будинку в Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон пограбували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі