пʼятниця, 06 листопада 2015 06:45

Санта Дімопулос розписалася у ресторані

Автор: ФОТО З САЙТА www.vesti-ukr.com
  Співачка Санта Дімопулос рік живе із бізнесменом Ігорем Кучеренком. Подружжя хоче повінчатися
Співачка Санта Дімопулос рік живе із бізнесменом Ігорем Кучеренком. Подружжя хоче повінчатися

Співачка 28-річна Санта Дімо­пу­лос побралася з бізнесменом Ігорем Кучеренком. Він співзаснов­ник мережі спортивних клубів "Спортлайф", співвласником будівельної компанії "Новаполіс".

— Розпис з Ігорем став для мене справжньою несподіванкою, — каже Санта. — Ми пішли обідати. Раптом усі люди, які були в ресторані, почали вставати, діставати інструменти та грати. Я кричала: ні, навіщо зараз, коли я в такому вигляді? Туди привезли працівника загсу і я сказала Ігореві "так".

Від цивільного шлюбу з ведучим Андрієм Джеджулою Санта має сина Даніеля. 2012 року в Італії відгуляла весілля з бізнесменом Володимиром Самсоненком. Каже, воно було фейковим. За рік пара розійшлася.

— Син добре ладить з Ігорем. Більш як рік живемо разом як родина. Я люблю Ігоря. Хочемо повінчатися, — розповідає Санта.

Кажуть, через Санту Ігор розлучився із дружиною, яка народила йому трьох дітей.

— Не може чоловік розлучатися через когось, — говорить Санта. — Чоловік — це не баран, якого можна за мотузку забрати з родини. Не докладала зусиль для цього. Рішення було їхнім спільним. Знаю його старшого сина. Інші діти, 5-ти і 7-ми років, живуть у Америці. Думаю, до Нового року ми познайомимося. Зі старшим сином переписуємося, у нас прекрасні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос розписалася у ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі