четвер, 24 квітня 2008 18:57

Сандра Баллок із чоловіком потрапила в аварію

  Актриса Сандра Баллок любить швидку їзду в дорогих авто
Актриса Сандра Баллок любить швидку їзду в дорогих авто

18 квітня голлівудська актриса 43-річна Сандра Баллок та її чоловік, ведучий реаліті-шоу "Монстер гараж", 38-річний Джессі Джеймс потрапили в автомобільну аварію. У позашляховик, яким керував Джеймс, врізалася сіра "субару". За кермом цієї машини сиділа Люсіль Гетчелл, 64 роки. Жінка була напідпитку.

ДТП сталося о 21.50 неподалік міста Глустер у штаті Массачусетс. Люсіль перетнула суцільну смугу і врізалася в авто Сандри. Машини рухалися назустріч зі швидкістю не більш як 35 км/год. Ніхто не постраждав, проте автівки ремонту не підлягають.

— Коли ми приїхали, Джессі та Сандра обнімалися. Від допомоги лікарів вони відмовилися, — каже сержант поліції Джеррі Кук. — Баллок поцікавилася, як почувається винуватиця аварії.

У крові Гетчелл виявили алкоголь. Жінка провела ніч під вартою. До початку суду її відпустили.

— Коли Гетчелл дізналася, у чию машину врізалася, нестримно сміялася, — веде далі поліцейський.

У Джеймса є 11-річний син Джессі, у Баллок дітей немає. Пара поверталася зі зйомок романтичної комедії "Пропозиція". Акторка грає в ній головну роль. Знаменитою її зробив фільм "Швидкість", який вийшов 1994-го. У цьому бойовику партнером Сандри був Кіану Рівз.

Зараз ви читаєте новину «Сандра Баллок із чоловіком потрапила в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі