четвер, 30 грудня 2010 00:15

Самотні Діви знайдуть собі пару

 

Овни

Рік великих можливостей. На багатьох чекатимуть нові посади. Можна змінити імідж. Вам личитиме діловий стиль. Гроші надходитимуть у першій половині року. Кінець року не тішитиме прибутками. Не купуйте авто. Придбана цього року техніка ламатиметься. Відкладіть переїзд у нову квартиру чи інше місто. Вибір буде невдалий.

Порозумітися з коханими буде складно. Поступайтеся, щоб уникнути розлучення. Не залишайте дітей напризволяще, вони можуть потрапити в небезпеку.

Стежте за роботою печінки та жовчного міхура. Не їжте смаженого.

Складними будуть березень, червень, вересень. Чекайте на приємні події в лютому, квітні, серпні, грудні.

Тільці

Рік підбивання підсумків. Відпочиньте від гонитви за визнанням і благами. Оцініть свої досягнення, фінансові можливості. Тримайтеся роботи. Не продавайте нерухомість. До липня не виявляйте помітної соціальної чи ділової активності. Можете спровокувати сутички з представниками влади, податковою.

Неодруженим не варто шукати романтичних пригод. Нові знайомі не стануть надійними партнерами.

Під час швидкої ходи може турбувати задишка. Уникайте стресів, є ризик інфаркту.

Вдалими будуть січень, травень, серпень і листопад. Будьте уважні в лютому, квітні, червні та жовтні.

Близнюки

Рік дасть змогу виявити вашу особистість. Умійте рахувати гроші. Не прагніть високих злетів. Ваше завдання — створити банк ідей. Багато подорожуватимете, проте в дорозі можливі ускладнення. Утримайтеся від ремонту, він може затягнутися на рік.

Подружні стосунки ввійдуть у спокійне конструктивне русло. Їх триматиме не пристрасть, а бажання мати надійного партнера. Сприятимуть конфліктам діти, не піддавайтеся на їхні провокації.

Підтримуйте у добрій фізичній формі тіло. Чергуйте роботу й відпочинок. Перевтома послаблюватиме імунітет.

Лютий, травень, серпень і жовтень — складні. Квітень, червень, вересень і грудень принесуть процвітання.

Раки

Неспокійний рік. Довіряйте своїм передчуттям. Умійте чекати. Терпіння й упевненість у своїх силах примножать ваші здобутки. Високі заробітки надійдуть улітку. Найкраще вдаватиметься творча діяльність. Займайтеся дизайном, флористикою, новими методами лікування, комп'ютерними технологіями.

Вдало складатимуться особисті справи. Щастя тихо й природно прийде до вас. Молодим парам не варто поспішати з народженням дітей. Не забувайте про друзів. Вони зроблять для вас більше, ніж родичі.

Вразливою буде щитовидна залоза. Можуть проявитися спадкові хвороби. Вчасно проходьте обстеження.

Складно вестиметься у лютому, червні, серпні та грудні. Багато добрих подій відбудуться у березні, квітні, липні та жовтні.

Леви

Знадобляться кошти на підтримання здоров'я та ремонт техніки. Грошей побільшає у другій половині року. Загостряться домашні конфлікти. Непримиренність може спричинити розлучення. Більшої уваги потребуватимуть діти. Виховуйте їх самі, не перекладайте відповідальність на плечі родичів або няньок. Не змінюйте місця проживання.

На вас очікує кар'єрне зростання. Можете опанувати нову професію.

Більше уваги приділяйте здоров'ю. Стережіться травмування спини. Вчасно звертайтеся до стоматолога.

Напруженими будуть січень, березень, квітень і серпень. Приємними — лютий, травень, червень і жовтень.

Діви

Самотні зможуть знайти пару. Одружуйтеся, народжуйте. Гострими залишатимуться фінансові проблеми. Збільшення заробітку не очікується, кар'єрного зростання також. Розпочинайте ремонт, будівництво. За можливості купіть земельну ділянку, нерухомість, переїжджайте на нове місце.

Не будьте відвертими з новими знайомими. Серед них траплятимуться заздрісні суперники.

Здоров'я не турбуватиме. Ризикуєте набрати вагу. Більше рухайтеся.

Несприятливий час припадає на лютий, березень, жовтень та грудень. Пощастить у січні, травні, липні та серпні.

Терези

Один із найважливіших років у житті. Поставтеся серйозно до його зустрічі. Продумайте плани на 12 місяців. Не залишайтеся осторонь політичних подій. Навчіться слухати опонентів, прагніть компромісу. Успішною буде викладацька діяльність, консультативна практика. Пишіть книжки, статті, можете стати популярними.

Фінансовий потік збільшиться. Подбайте про захист дому від злодіїв. У лютому, жовтні стережіться аварій.

Виникатимуть проблеми зі здоров'ям. Стережіться переохолодження.

Несприятливі — травень, червень, листопад і грудень. Фортуна усміхатиметься у лютому, березні й жовтні.

Скорпіони

Вам доведеться виборювати свої права. На роботі вимоги до вас зростатимуть, а зарплата залишатиметься без змін. Шукайте нового місця роботи. Не погоджуйтеся на першу ліпшу пропозицію.

Кохані не відповідатимуть взаємністю. Удома нагнітатиметься напружена обстановка. Лише наприкінці року складеться сприятлива ситуація. Саме тоді й варто укладати шлюб.

Перевтома може ослабити ваш організм. Слідкуйте за роботою нирок. Не доводьте себе до нервових зривів.

Березень, травень і листопад сприятливі. У січні, липні, вересні та жовтні доведеться долати перешкоди.

Стрільці

Досягнете успіхів у багатьох сферах. Приймайте запрошення на нові посади. Подбайте про створення потужної команди. Подумайте про розширення бізнесу. Не грайте в азартні ігри, бо сліпа фортуна не буде на вашому боці. Можливі проблеми під час купівлі земельних ділянок та одержанні спадку.

Час позбавитися шкідливих звичок, зайвої ваги. Ходіть у тренажерну залу.

У лютому, березні, травні, серпні справи рухатимуться повільно. Квітень, липень, листопад та грудень будуть продуктивними.

Козероги

Максимально розкриєте свої здібності й таланти. Творчі люди створюватимуть шедеври мистецтва. Доброго заробітку годі очікувати, будьте готові — доведеться позичати гроші.

Після тривалої перерви прийдуть романтичні стосунки. Зареєстровані цього року шлюби будуть міцними. Народжуйте дітей. Можете купити будинок за містом, біля землі ви добре почуватиметеся.

Стережіться падіння з висоти. А в другій половині літа — аварійної ситуації на дорогах.

Сприятливі — січень, травень, серпень та грудень. У березні, квітні й листопаді справи рухатимуться важче.

Водолії

Навчіться відкидати сумніви. Доводьте справи до кінця. Рік насичений подіями. Влітку фінансова ситуація видаватиметься критичною. Будьте готові до зміни місця роботи. Багато подорожуватимете. Обмежте кількість перельотів.

Уникайте випадкових статевих контактів. Жадана дитина принесе щастя у дім. Несподіване народження завдасть зайвих клопотів.

Спазми судин можуть викликати головний біль, проблеми з пам'яттю.

Складними видадуться січень, квітень, липень і вересень. Добре вестиметься в лютому, березні, червні й жовтні.

Риби

Знадобиться стійкість та вміння діяти в екстремальних ситуаціях. Будьте гнучкими в спілкуванні з колегами. Конфлікти не принесуть жаданої справедливості, а робота стоятиме. Грошей зароблятимете менше, але розпорядитеся ними краще. Частину заробітку відкладайте. Не тримайте вдома великої суми. Не варто купувати житло в кредит. Уникайте судових процесів.

Рік випробування для вашого шлюбу. Криза очікується влітку.

Хворіти буде ніколи. Можливе погіршення зору.

Напруженими будуть січень, лютий, травень, липень. Вдалими — березень, квітень, серпень і вересень.

Зараз ви читаєте новину «Самотні Діви знайдуть собі пару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі