вівторок, 14 жовтня 2008 18:38

Сальма Хаєк здивувала своїм вбранням

Автор: фото: REUTERS
  Мексиканська актриса Сальма Хаєк прийшла на ток-шоу ”Поб’ємося об заклад, що...” у народній баварській сукні
Мексиканська актриса Сальма Хаєк прийшла на ток-шоу ”Поб’ємося об заклад, що...” у народній баварській сукні

Минулого тижня показали чергову серію німецького гумористичного ток-шоу "Поб"ємося об заклад, що...". Телепередача виходить сім разів на рік. Знімають її у різних містах Німеччини, Австрії та Швейцарії. Дивляться шоу кілька десятків мільйонів глядачів. Учасниками стають публічні люди.

Жовтневу серію знімали у Нюрнберзі. Її присвятили завершенню пивного фестивалю Октоберфест у Мюнхені. У телевізійному шоу брали участь німецький модельєр, фотограф і парфумер 75-річний Карл Лагерфельд, а також третя дружина французького президента Карла Бруні, 41 рік. Однак у центрі уваги опинилася мексиканська акторка Сальма Хаєк, 42 роки. Вона здивувала присутніх своїм вбранням. На ток-шоу жінка прийшла в національному баварському костюмі дірндль, який традиційно вдягають відвідувачки Октоберфесту. Сукня з глибоким декольте підкреслювала форми Хаєк.

21 вересня 2007 року акторка народила доньку Валентину Палому. Батько дівчинки —  французький мільярдер Франсуа-Анрі Піно. За десять місяців після пологів Сальма розірвала із ним заручини, виховує дитину сама. На шоу Хаєк заявила, що її дратує, коли жінці нав"язують необхідність народжувати.

— Нам завжди кажуть: якщо в тебе немає дітей, ти не відбулася як жінка. Навіть якщо ти генеральний директор великої компанії, — зауважує актриса. — Маєш бути гарною, розумною, худою, високою, заможною. Однак головне — народити геніальних дітей і знайти правильного чоловіка, бажано — велику шишку. Це такі дурниці. Мені для щастя достатньо того, що сиджу тут із вами у цій чудесній сукні.

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хаєк здивувала своїм вбранням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі