середа, 18 лютого 2009 18:16

Салма Хайєк стала дружиною мільярдера

Автор: фото: kinopoisk.ru
  До шлюбу із французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно мексиканська актриса Салма Хайєк п'ять разів розривала заручини
До шлюбу із французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно мексиканська актриса Салма Хайєк п'ять разів розривала заручини

Мексиканська актриса 42-річна Салма Хайєк вийшла заміж за французького мільярдера, 46-річного Франсуа-Анрі Піно. Пару розписали 14 лютого в мерії шостого округу Парижа. Свідком на весіллі був мер французької столиці Жан-П"єр Лекок.

Хайєк і Піно оголосили про заручини позаторік, за місяць до народження доньки Валентини. На весілля актриса збиралася витратити $3,5 млн. Купила сукню за півмільйона.

Торік у липні пара розірвала заручини. Кажуть, актриса не витримала ревнощів чоловіка.

— Франсуа звинувачував її в усіх смертних гріхах, хоча сам ходив наліво, — розповідала тоді подруга Салми.

Після розриву Піно залишився жити в Парижі. Хайєк із донькою переїхала до Лос-Анджелеса. Актриса часто брала доньку на зйомки, їздила з нею до різних країн. Нещодавно в африканській Сьєрра-Леоне Хайєк привселюдно нагодувала грудьми темношкіре немовля.

Із Піно актриса помирилася восени 2008-го, на модних показах у Парижі. Чоловік подарував Салмі перстень із п"ятьма діамантами та знову запропонував одружитися.

— Весілля — це лише умовність, — якось заявила актриса. — Просто моїй доньці потрібен офіційний батько.

Піно належить до сотні найбагатших чоловіків світу. Його статки оцінюють у $16,9 млрд. Він володіє будинками мод "Ґуччі", "Ів Сен-Лоран", "Беланчіґа", "Стелла МакКартні".

Зараз ви читаєте новину «Салма Хайєк стала дружиною мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі