середа, 01 жовтня 2008 17:48

Руссо застрахував голос на мільйон доларів

  Співак Авраам Руссо два роки тому переїхав у Нью-Йорк після замаху на його життя у  Москві
Співак Авраам Руссо два роки тому переїхав у Нью-Йорк після замаху на його життя у Москві

Співак 39-річний Авраам Руссо застрахував голос. В одній зі страхових компаній американського міста Нью-Йорк його оцінили в мільйон доларів.

— Я стежу за здоров"ям, — каже Руссо. — Але в Америці кожен співак зобов"язаний застрахувати голос. Ніколи не знаєш, що станеться завтра.

У Нью-Йорку Авраам Руссо живе з 2006-го, із дружиною Мареллою та донькою Еммануель. Переїхав до США після того, як у російській столиці Москві в нього стріляли. Співакові поранили ногу. Він переніс складну операцію з відновлення зв"язок колінного суглоба. Пліткували, що в нього стріляли через борги — мовляв, не повернув бізнесмену Тельманові Ісмаїлову $2 млн, які позичив на розкрутку пісень.

Російські артисти часто страхують голоси. Наприклад, Микола Басков — на $2 млн, на $0,5 млн дорожче оцінив свій голос Вітас. Співачці Марині Хлєбніковій страхова компанія має виплатити  мільйон доларів, якщо вона постраждає від зустрічі з інопланетянами. Співачка Земфіра на $170 тис. застрахувала пальці на руках. А Валерій Леонтьєв на $10 тис. — ноги. Крістіна Орбакайте перед першою пластичною операцією застрахувала ніс на $40 тис.

Українська співачка Світлана Лобода після проекту "Танці з зірками" застрахувала ноги на мільйон гривень. Екс-"фабрикантка" Аріна Домскі в 30 тис. євро оцінила коси. А солістка гурту "Арктика" Ольга Горбачова отримає 60 тис. грн, якщо одна з двох її партнерок у групі завагітніє чи вийде заміж.

Зараз ви читаєте новину «Руссо застрахував голос на мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі