середа, 27 червня 2007 18:41

Руслані подарували американський прапор

  У Америці Руслана Лижичко сфотографувалася із дружиною екс-президента США сенатором Хіларі Клінтон
У Америці Руслана Лижичко сфотографувалася із дружиною екс-президента США сенатором Хіларі Клінтон

Співачці та нардепу 5-го скликання Руслані Лижичко, 34 роки, в Америці подарували прапор США ручної роботи. Вона була там із 25 травня по 14 червня. Представляла країну на міжнародній зустрічі в Домі конгресу.

— Руслана привезла жовто-сині хустинки, вишиванки, тарілки, солом"яні сувенірні віники, — розповідає прес-аташе співачки Марія Дашенко. — Американці раділи подарункам, як діти. А Скотт Беренс, заступник директора виконавчого офісу президента США, подарував Руслані американський прапор. На ньому кожна червона смужка пришита окремо, а сині зірочки вишиті.

Прапор поклали в київському офісі "Студії Люксен" Руслани Лижичко.

Артистка колекціонує прапори країн світу. Має їх уже кілька десятків — із Туреччини, Греції, Кіпру, Бельгії. Найбільше їй надарували під час "Євробачення" 2004 року в Стамбулі. Співачка тоді перемогла на цьому конкурсі.

Зустрілася із сенатором Хіларі Клінтон

В Америці Руслана зустрілась із сенатором Хіларі Клінтон, дружиною колишнього президента США. Жінки обговорювали можливі благодійні проекти для України.

Перед тим співачка п"ять днів провела в Маямі. Там на студії "Хіт Фекторі" вона записує альбом "Дика енергія". Він вийде восени українською та англійською мовами.

— У цій студії якісний звукозапис, — пояснює вона. — На "Хіт Фекторі" записуються Вітні Хьюстон, Мерая Керрі, Дженіфер Лопес, Шакіра.

Минулого тижня Руслана з"їздила до Польщі. У Варшаві співачка радилася з поляками, як краще організувати футбольний чемпіонат Євро-2012 та заспівала кілька пісень. Після інтерв"ю на польському радіо "Єдинка" Лижичко подарувала полякам свою жовто-блакитну хустину. Соліст місцевого гурту "Перфект" схопив Руслану на руки й почав носити перед репортерами.

Зараз ви читаєте новину «Руслані подарували американський прапор ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі