вівторок, 19 грудня 2017 06:31

Руслан Єсюк загинув від кулі грабіжника

У Білій Церкві на Київщині поховали учасника АТО 42-річного Руслана Єсюка. Працював у приватній охоронній фірмі. 3 грудня з напарником поїхав на виклик до ювелірного ­магазину. Загинув від кулі зло­вмисника.

— Близько шостої вечора невідомий чоловік у масці зайшов у ювелірну крамницю "Бурштин", — розповідають у поліції Київщини. — Розпилив сльозогінний газ, погрожував зброєю. Продавець устиг натиснути тривожну кнопку. За кілька хвилин на місце події прибув наряд приватної охорони. Грабіжник вистрелив в охоронців і втік. Один загинув на місці, другий отримав незначне поранення.

2014 року Руслан Єсюк добровольцем пішов на війну. Воював у складі 72-ї окремої механізованої бригади. Був мінометником.

— Коли командир питав, хто готовий добровільно йти на складне завдання, Руслан завжди був серед перших, — каже побратим Анатолій Штефан.

Руслана Єсюка поховали на Алеї Слави в Білій Церкві під військовий салют. У нього залишилися син Владислав і дружина Людмила. Вона працює вчителькою української мови й літератури. Займається волонтерством.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Єсюк загинув від кулі грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі