Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 16:55

Розпароване взуття — до неприємностей

 

"Коли мені наснилося новеньке взуття, яке приміряв, невдовзі випала дорога. Та якось уві сні я взув лише одного туфля, а другого не було. Малим дітям кажуть, щоб не ходили в одному чоботі, бо мати помре. А моя мати вже в літах і дуже хвора. Що означає такий сон?

Дмитро Іванович, 53 р., м. Київ".

Може статися й таке. Але, швидше за все, ви самі почали щось втрачати. Можливо, не так складаються сімейні стосунки чи маєте проблеми на роботі. Молода дружина починає наставляти вам роги? Жодних категоричних висновків не робіть, але проаналізуйте взаємини в сім"ї, з друзями.

"Із четверга на п"ятницю бачила пророчий сон. Ніби йду з кимось у натовпі, але ні обличчя, ні одягу не бачу. Лише голос чую і кашель після цигарки. Перед нами була якась калюжа після дощу: чоловік узяв мене на руки й переніс. Так давно ніхто не робив. Однокласник підніс на випуску та ще й поцілував, але то все випадково. А цей тримав довго й міцно. Уві сні я сміялася так, що коли прокинулася — почала озиратся навколо, чи ніхто не чув. Чоловік перейшов зі мною воду й не замочився. За кілька днів на весіллі в подруги познайомилася з хлопцем із Гайсина. Вже після другого танцю він запропонував вийти за нього заміж. Сказав: "Терпи два тижні, я до тебе прийду зі сватами". Вірила й не вірила. Але диво сталося: відбулося сватання, скоро весілля.

 Наталя".

Паперові гроші — то гарна прикмета

З образом води пов"язують багато подій. У ХІХ ст. професор Олександр Потебня пов"язував переправу через воду зі шлюбом. У народних піснях є ще такий образ: вийти заміж — втопитися. Ви піднесетеся над водою — стихією емоцій, усе буде чудово.


"Мені 59 років, інвалід дитинства. Наснилося, що на дорозі побачив розсипані гроші, почав їх збирати. Підійшли кілька молодиків. Теж збирали, відпихали один одного, мене відштовхнули. Я упав і... прокинувся.

Анатолій Миколайович, Вовчанський р-н Харківської області".

Із грошима пов"язують і позитивні, й негативні значення. Якщо гроші паперові, це гарна прикмета. А якщо монети, мідяки — то до сліз, неприємностей. А от коли монети срібні чи золоті — то на прибуток. Щоправда, ви не уточнили, які саме гроші збирали. Вікові зміни в організмі, матеріальні нестатки, побоювання за здоров"я можуть навіяти образ грошей. Можливо, маєте не зовсім доброзичливих родичів, знайомих. Та не хвилюйтеся марно: всім вистачить, кожен збирає своє.

Зараз ви читаєте новину «Розпароване взуття — до неприємностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути