четвер, 26 серпня 2010 18:55

Розірваний канат сниться до розлуки

"Снилося, що на мене напали собаки. Я на них фукала, вони побігли. Забула про небезпеку, ішла біля саду, задивлялася на молоді дерева. Аж почула, як хоркає щось ізбоку. Повернулася — вовк. Напав на мене, але я встигла дістати із сумочки великого гребінця і відбити першу атаку. Вовк не відступив. Витягла ще й ножички. "Наївні засоби самозахисту", — подумала, але це допомогло. Змогла вовка вбити, ще й порізати на шматочки. Поскладала їх акуратно, дивлюся — з-за старих дерев вибігає зграя. Я прокинулася.

Наталка, 29 р., продавець, м. Лубни Полтавської обл."

Дівчатам часто сняться агресивні образи: так організм засвідчує потребу в заміжжі чи інтимному спілкуванні. Страхи, що живуть у нашій підсвідомості, формуються у снах. Професія теж накладає відбиток на сновидіння: ринок, конкуренція, прагнення упорядковувати територію, бути акуратним, дисциплінованим, добрим виконавцем.


"Відколи чоловік почав часто їздити у відрядження, моє нічне життя змінилося: погано сплю, бачу тривожні сни. Намагаюся бути позитивною, нічого лихого не прогнозувати, але снам не підвладна. Чомусь у снах з"являються образи дорожніх аварій, морських катастроф, падінь із парашута чи навіть із коня. Професія чоловіка пов"язана з ризиком, але в нас є донечка, то кожного разу, як іде з дому, переживаю. Останній сон: чоловік у бурхливому гірському потоці, не знаю, чи живий, бо з води видно то голову, то руку. Вода несе його до водоспаду. Я встигаю берегом добігти першою, кидаю в річку довгого каната, щоб Іван ухопився. Він і справді хапається, але канат обривається.

Юлія, 29 р., м. Київ"

Очевидно, ви мало зайнята людина, багато часу присвячуєте своїм тривожним думкам, провокуєте сюжети снів. Цікаво, скільки років ви разом і чи бачили схожі сни до народження дитини? Страх за життя рідних, відповідальність за дітей утілюються в такі образи. Чи специфіка роботи чоловіка не прискорює краху в сімейних стосунках? Розірваний канат натякає на розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Розірваний канат сниться до розлуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі