пʼятниця, 16 листопада 2007 18:52

Роздарували 25 швейцарських годинників

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Співак Лері Вінн із артистками Авророю (ліворуч) та Анжелікою Рудницькою на відкритті бутика ”Четвертий вимір” у Києві. Дівчатам подарували годинники ”Кельвін Кляйн”, а Лері Вінну — ”Тіссот”
Співак Лері Вінн із артистками Авророю (ліворуч) та Анжелікою Рудницькою на відкритті бутика ”Четвертий вимір” у Києві. Дівчатам подарували годинники ”Кельвін Кляйн”, а Лері Вінну — ”Тіссот”

У Києві 15 листопада на вул. Сагайдачного, 25 відкрили бутик швейцарських годинників "Четвертий вимір". Найдорожчу модель "Ланджінс" тут пропонують за 28 209 грн. Золоті годинники "Тіссот" можна придбати за 17 469 грн. Марка "Кельвін Кляйн" коштує від 739 до 3379 грн. Найдешевші — "Свотч" — пропонують від 339 грн.

До відкриття бутику 25 швейцарських годинників подарували українським зіркам.

— Це мій дев"ятий годинник, — притуляє до вуха циферблат 22-річна модель Інна Цимбалюк. — На 8 Березня коханий подарував "Шапард" із жовтого золота з діамантами.

Співачка з групи "Арктика" Ольга Горбачова, 25 років, хвалиться, що має десять годинників. Жодного не купувала. Колишній кавалер подарував на день народження сім різних годинників "Свотч", щоб вибрала.

— Ми з ним швидко розійшлися, але годинники я залишила, — сміється Ольга.

П"ятеро моделей походжають із годинниками "Свотч". У чорнявки — по чотири годинники на кожній руці, ще один — на шиї. Співак Лері Вінн, 45 років, роздивляється його з усіх боків.

— Хорошая вещь, — каже. Одягає на руку годинник "Тіссот", котрий щойно отримав у подарунок.

Співак Андрій Кравчук, 30 років, на відкриття бутику прийшов без годинника. Він підтягує манжет, показує голий зап"ясток. Говорить, що не носить годинників і намагається їх не дарувати.

— Це погана прикмета, — пояснює він. — Коли дарую годинника, прошу взамін 50 копійок. Кохана любить, коли я купую їй білизну.

Відпиваючи шампанське, хапає за лікоть ведучого погоди на "1+1" Ігоря Посипайка:

— Где твоя танцовщица?

— Не танцовщица, а любимая! — бере той під руку танцівницю Олену Шоптенко. Вони вже місяць зустрічаються. Познайомилися 16 жовтня на дні народження в телеведучого Максима Неліпи. Олені в бутику подарували годинник "Тіссот".

Бутик "Четвертий вимір" відкрила фірма "Новий час". За 100 м працює сервіс-центр зі швейцарським сертифікатом. Тут можна відремонтувати поламаний годинник.

Зараз ви читаєте новину «Роздарували 25 швейцарських годинників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі