середа, 05 вересня 2007 15:25

Росіяни заплатили Шакірі три мільйони

Колумбійська співачка Шакіра, 30 років, виступила на весіллі російського олігарха. Його ім"я не розголошують. Гонорар співачки склав $2 млн.

Зірка прибула до Москви 31 серпня разом зі своїм залицяльником, сином екс-президента Аргентини Антоніо Де Ла Руї. Шакіра була одягнена в чорні штани та куртку. Обличчя ховала під темною бейсболкою. Із аеропорту співачку відвезли до столичного готелю. Там для неї були заброньовані апартаменти площею 240 кв. м, з видом на Кремль.

Також Шакіра в суботу виступила в московському нічному клубі "Опера". За кілька хвилин до її візиту охорона розігнала людей поблизу входу. Виступ планувався на другу годину ночі. Але почався на годину пізніше. Кажуть, що за цей виступ їй заплатили $1 млн. Співачка пригрозила, що піде зі сцени, якщо побачить хоча б один спалах фотокамери. Вона станцювала свій фірмовий танець живота й заспівала сім пісень.

У неділю Шакіра повернулася до Америки.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни заплатили Шакірі три мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі