понеділок, 23 червня 2008 15:56

Роман Абрамович посватав Дарію Жукову (ФОТО)

Автор: фото: REUTERS/Eddie Keogh
  Російський мільярдер Роман Абрамович освідчився дизайнерці Дарії Жуковій на її 25-й день народження
Російський мільярдер Роман Абрамович освідчився дизайнерці Дарії Жуковій на її 25-й день народження

Губернатор Чукотки, найбагатший росіянин 42-річний Роман Абрамович одружується із 25-річною дизайнеркою Дарією Жуковою. Вона донька російського олігарха Олександра Жукова. Справити весілля планують за кілька місяців.

Абрамович освідчився два тижні тому — на день народження Дарії.

— Вони навіть не усамітнювалися. Про майбутнє весілля говорили за столиком неподалік барної стійки, — кажуть відвідувачі одного з московських ресторанів. — Жукова усміхалася так, наче ледь не вмирала від щастя.

Роман із дизайнеркою Абрамович закрутив 2006 року. Тоді його дружина Ірина Маландіна подала на розлучення. У шлюбі екс-подружжя прожило 15 років. Мають п"ятеро дітей. Жінка не наполягала на розподілі майна порівну. Кажуть, що вона отримала $1 млрд.

Уперше про коханку Абрамовича дізналися зі знімків олігарха на його яхті в Хорватії. Там Дарія ходила у помаранчевих трусах Романа. Відтоді мільярдер підносить  дизайнерці розкішні подарунки: будинок на американському гірськолижному курорті Аспен за $12 млн, 5-кімнатний особняк у Колорадо по сусідству з акторами Джеком Ніколсоном, Кевіном Костнером і Сінді Кроуфорд. У Швейцарії він купив жінці бронзову статую Альберто Джакометті "Венеціанка", заплатив $14 млн. Якось Жукова витратила в лондонських бутиках 80 тис. фунтів стерлінгів на косметику, коштовності та 15 сумок із нової колекції  "Труссарді". Тоді Абрамович розпорядився скоротити ліміт витрат на кредитній картці коханої. А на 25-річчя Дарії він замовив виступ джазової співачки Емі Вайнхаус. Концерт американки обійшовся олігархові в $2 млн.

Для Абрамовича це вже третій шлюб. Із першою дружиною Ольгою Лисовою він прожив кілька років. Ольга має доньку Анастасію від першого шлюбу. Роман хотів своїх дітей, але Лисова народжувати більше не могла. Тоді чоловік її покинув.

До Абрамовича Жукова зустрічалася із російським тенісистом Маратом Сафіним. Дарія покинула його через ревнощі.

Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович посватав Дарію Жукову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі