вівторок, 10 липня 2007 16:53

Роман Абрамович боїться, що його викрадуть

Російський мільярдер Роман Абрамович, 40 років, збільшив власну охорону до 40 осіб. Тепер він найбільш захищений магнат у світі. Життя власника футбольного клубу "Челсі" оберігають 20 охоронців у Великій Британії. Стільки ж оберігають мільярдера під час його прогулянок на яхтах, поїздках по Росії та до інших країн.

Утримання "персональної армії" обходиться Абрамовичеві у $1,5 млн на рік. Його охорона у вісім разів перевищує ту, якою зазвичай користуються бізнесмени чи знаменитості. Кажуть, що Абрамович, який цього року розлучився із дружиною Іриною, боїться, що його можуть ще й викрасти.

Бодіґарди мільярдера — колишні солдати елітних підрозділів збройних сил Великої Британії SAS (парашутно-десантні частини спецпризначення). Керує ними офіцер Марк Скіпп. Десять екс-десантників перебувають у будинку престижного лондонського кварталу Белґравія і в заміському особняку Абрамовича в графстві Сассекс. Ще троє — в апартаментах у Найтбриджі. У Франції віллу мільярдера охороняє команда із чотирьох озброєних людей. Ще шестеро пильнують три яхти.

Найменш захищеним Роман Абрамович почувається в Росії. На батьківщині від нього не відходять добре підготовлені спецназівці.

Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович боїться, що його викрадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі