Ексклюзиви
четвер, 05 липня 2007 17:20

Родове прокляття не знімається

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Після одруження ми з чоловіком жили в його батьків, — пише наша читачка з Полтавщини пані Ольга. — З часом колгосп виділив нам як молодій сім"ї будинок. І тут все пішло шкереберть. Чоловік почав випивати. Ні діти, ні я йому не потрібні. В перервах між запоями вдома будував господарські споруди. Він розуміється на всьому, до чого б не брався, але горілка була важливішою. Нам не було місця в домі. Прожили ми в цьому будинку вже двадцять років. Чоловік кілька років як кинув пити. Тримаємо велике господарство. Ніби все є, але до чого не кинемось — скрізь глуха стіна, низка хвороб. Гроші ніби є, і в той же час ледь зводимо кінці з кінцями. Сваримося, проблеми з дітьми?".

Шановна пані Ольго, негаразди, які спіткали вашу сім"ю, пов"язані не стільки із самим будинком, скільки з фактом його отримання. Із заздрощів на кожного члена родини зроблено свідомі біоенерговтручання, програмні порчі на сварки, нестачу грошей, алкоголізм, хвороби. Крім того, на будинок накладено наговір-програму "не май грошей, не май щастя, не май любові". Розпитуйте і шукайте людей, які зможуть зняти ці порчі. Допомагайте собі й самі, контролюючи свої думки та емоції.

Буває, люди помилково пов"язують негаразди зі значними подіями свого життя: одруженням, зміною місця проживання або роботи, народженням дітей? Насправді ж причини часто бувають значно простішими і створюють їх люди собі самі.

Гроші ніби є, і в той же час ледь зводимо кінці з кінцями

Наприклад, киянина Ігоря тяжкі життєві ситуації супроводжували десять років. Він пов"язував їх із придбанням нової квартири та переселенням до неї. Чоловік неодноразово освячував житло, запрошуючи з різних храмів священиків, ремонтував та переоздоблював його. І врешті-решт продав. Купив по однокімнатній квартирі собі та дружині і розлучився. Але проблеми не зникли. При корекції біоенергоінформаційної системи Ігоря з"ясувалося, що під час завантаження речей в автомобіль при переїзді зі старої квартири в нову він ненавмисно штовхнув стареньку сусідку. Вона саме виходила поперед нього з під"їзду. Він не тільки штовхнув її, а ще й сказав: "Плутаються тут всякі під ногами"...

Жінка образилася. А була вона з тих, про яких кажуть "щось знає". От і зробила Ігореві енергетичну програму на проблеми в житті та здоров"ї. І робила вона це від душі.


"Нас у батьків було шестеро, — ділиться пані Іванка з Тернопільщини. — Але жодна з чотирьох дочок не має сімейного щастя. У старшої сестри троє дітей, чоловік п"є по-чорному. Друга сестра має двох дітей, а чоловік у неї дуже ледачий. Третя сестра живе без чоловіка з дочкою. Вигнала його, бо пив і не хотів нічого робити. І я, наймолодша, маю трьох дітей. Чоловік п"є, майже нічого не робить. А ще маємо погану сусідку...".

Як доля людини, так і доля роду складається з ланцюга причинно-наслідкових зв"язків. Тому випадковим нічого не буває. Сестри своїми долями відпрацьовують за гріхи предків. Родове прокляття не знімається, його треба відстраждати душею. Свідомі та несвідомі порчі й навроки прискорюють відпрацювання його у часі, ускладнюючи життя. Через таку сусідку ви швидше  відпрацюєте свої родові проблеми. Але водночас вона псує карму своїм нащадкам.

Із Запорізької області приїхала на прийом пані Ірина. Її як "не пускало": адресу і телефон декілька разів губила, погано почувалася у день від"їзду, потяг запізнився на 5 годин? Знімаючи пласти енергетичних нашарувань на біополі та тілі на хвороби, самотність, відсутність дітей і грошей, з"ясувалось, що і в її матері така ж життєва ситуація. Жінки розплачуються за гріхи близького родича, який "розкуркулював" односельців, руйнуючи їхні долі.

Зараз ви читаєте новину «Родове прокляття не знімається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути