пʼятниця, 14 січня 2011 10:47

Рік Білого Кроля принесе багато грошей

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— 2011 рік принесе більше грошей, ніж минулий, — каже астролог 52-річна Любов Грицишина з Києва. — У багатьох українців покращиться матеріальне становище. Особливо таланитиме людям сімейним. Рівень їхніх доходів буде високим та стабільним.

Зустрічаємося у її квартирі неподалік столичної Солом'янської пл.

— Кролик "капусту" любить, — жартує. — Але й з українцями цього року нею поділиться. Настає непоганий час для зміцнення сімейного бізнесу. Можна без ризику вкладати гроші у нові проекти та прописувати фінансові плани на кілька років наперед. Найкращих заробітків варто чекати у другому півріччі. Українці будуть більше заробляти, але й більше віддаватимуть. Купуватимуть нерухомість та автомобілі, менше нестимуть грошей до банків. Курс гривні буде стабільний. На 50 копійок у березні виросте долар, але до осені знову опуститься до 8 гривень. Багато кому затримуватимуть заробітну плату, ціни на продукти та квартплата зростуть на 20–30 відсотків. В Україну повернуться зарубіжні інвестиції.

Любов Миколаївна працює астрологом 12 років. Викладає фізику в одній із київських шкіл. У вільний від роботи час практикується в укладанні фінансових гороскопів.

— У своїй практиці, крім зірок, використовую календар народу майя. За їхніми прогнозами, цей рік принесе хороший урожай. Хоч він насправді цього року буде нижчим від середнього — унаслідок посух. Під урожаєм майя мали на увазі доходи.

Радить шукати альтернативні джерела прибутку.

— Заробити вдасться тим, хто знайде нові шляхи для збагачення. Люди потребуватимуть нових послуг і продуктів. Незалежно від кількості грошей у кишені їхні потреби ростимуть. Кмітливі підприємці відкриватимуть магазини з чистою їжею, без ГМО, емульгаторів та біодобавок, нав'язуватимуть людям природні джерела енергії, автомобілі, які працюватимуть на воді. Влітку побільшає афер.

Аби завжди мати копійку про запас, радить не відмовлятися від додаткових заробітків.

Вільно можуть розпоряджатися грошима знаки зодіаку, які належать до водної стихії.

— Раки перебуватимуть у центрі уваги. Можуть очікувати на яскраві зміни в кар'єрі. Заробітки будуть високими і стабільними. Удалий період для купівлі нерухомості.

Скорпіонам рік не принесе легких грошей. Аби гарно заробляти, доведеться багато працювати. Уникайте авантюр, кредитів, боргів. Судові розгляди будуть успішні.

Риби зможуть здійснити давно заплановане. Це рік капіталовкладення. Час купувати авто, вкладати гроші у навчання. Краще не ризикувати.

Представникам "повітряних" знаків краще працювати у команді. Діючи поодинці, можуть утратити заощадження.

Близнюки пожинатимуть плоди минулих років. Застійний фінансовий період вони переживуть із високо піднятою головою. Дехто навіть зможе добитися підвищення зарплати.

Терезам краще уникати необдуманих витрат, заощаджувати. Можливі втрати партнерів, реорганізація бізнесу. Легше буде Терезам, які у шлюбі.

Водоліям щаститиме в торгівлі. Їх очікує зміна діяльності та сімейного стану, завдяки цьому зможуть покращити фінансове становище.

"Вогняні" знаки матимуть зиск від праці, яку здійснили торік.

Овнам варто розраховувати тільки на себе, тому що партнери можуть підвести. Вчасно повертайте борги.

У Левів побільшає фінансових можливостей. Їм доречно налагоджувати контакти із зарубіжними партнерами.

Гроші самі знаходитимуть шлях до кишені Стрільців. На заваді добрим заробіткам може стати кохання. Зберігати фінансову стабільність буде непросто.

Знаки Землі зможуть підвищити соціальний статус, що приведе до зростання прибутку.

Тільцям зі збільшенням заробітної плати доведеться зачекати. Із родом діяльності визначаться до початку літа. Краще не брати кредитів.

Дівам принесуть удачу далекі поїздки у другій половині року. Не піддавайтеся на провокації, ризиковано брати участь в інтригах і конфліктах.

Від Козерогів рік вимагатиме максимальної віддачі, зосередженості та серйозного напруження. Можуть виникнути проблеми, пов'язані з нерухомістю.

Зараз ви читаєте новину «Рік Білого Кроля принесе багато грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі