пʼятниця, 18 січня 2008 16:30

Рене Зельвеґер за місяць погладшала на 15 кілограмів

  Для зйомок у мюзиклі ”Чикаго” Рене Зельвеґер скинула 15 кілограмів. А для фільму ”Щоденник Бриджит Джонс” за місяць погладшала. Тричі на день їй привозили додому тістечка та піцу
Для зйомок у мюзиклі ”Чикаго” Рене Зельвеґер скинула 15 кілограмів. А для фільму ”Щоденник Бриджит Джонс” за місяць погладшала. Тричі на день їй привозили додому тістечка та піцу

Голлівудські зірки виснажують себе дієтами. Акторка Анджеліна Джолі, 32 роки, після народження доньки Шило Нувель схудла на 15 кг. Нині вона важить 44 і продовжує худнути. На її обличчі, руках та ногах видно пульсуючі сині вени. Кажуть, акторка надміру захоплюється йогою та мало їсть.

— Вона тижнями п"є лише воду, — скаржиться чоловік Джолі актор Бред Пітт, 43 роки.

У вересні торік на відкритті кінофестивалю в Торонто Джолі зомліла на червоній килимовій доріжці. Пітт вчасно підхопив її. Після цього він повів дружину до психолога. Анджеліна поскаржилася, що худне через душевні переживання. На початку 2007-го від раку померла її мати Маршелін Бернтранд.

А от 38-річна акторка Рене Зельвеґер за кілька років двічі гладшала на 15 кг, а потім різко худла. Це було потрібно для зйомок у фільмі "Щоденник Бриджит Джонс". Для першої частини стрічки Зельвеґер місяць їла піцу та солодощі. Тричі на день їй привозили тістечка додому. Після зйомок Рене запросили у мюзикл "Чикаго". За кілька тижнів вона позбавилася зайвої ваги. Займалася у спортзалі, щодня пробігала по 20 км. Акторка пила спеціальні препарати, хоч лікарі попереджали, що це шкідливо. За три роки Зельвеґер запросили знятися в другій частині "Бриджит Джонс". Вона знову швидко погладшала.

— Вагу набирати важче, ніж її скидати, — зізнається Рене. Нині вона важить 45 кг. Роздумує над пропозицією знятися у третій частині стрічки.

Подейкували, що 38-річна акторка Кетрін Зета-Джонс страждає від анорексії — надмірного схуднення. За два місяці вона втратила 10 кг.

— Я лише впорядкувала харчування і почала займатися спортом, — пояснює вона.

Зараз ви читаєте новину «Рене Зельвеґер за місяць погладшала на 15 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі