середа, 09 квітня 2008 15:21

Ренаті Литвиновій у Києві подарували туфлі

  Ренаті Литвиновій цілує руку композитор Євген Рибчинський. Біля них — співвласник бутику взуття Геннадій Боровик
Ренаті Литвиновій цілує руку композитор Євген Рибчинський. Біля них — співвласник бутику взуття Геннадій Боровик

У Києві 3 квітня на вул. Городецького, 4 відкрили бутик італійського взуття "Шай". Найдорожчі жіночі туфлі там коштують майже 5 тис. грн. Молодіжне взуття — 1800–2400 грн, спортивне — 2000–2600. Чоловічі класичні туфлі пропонують за 3500–3700 грн.

— Це взуття для сексуальних і розкутих людей, — запевняє співвласник бутику 23-річний Геннадій Боровик.

— Я маю вісім чи десять пар, — хвалиться подруга Геннадія, білявка Юлія.

— Та ні, п"ять у тебе, — виправляє її Боровик.

— Сьогодні я відклала собі пару зелених босоніжок. У мене 35-й розмір, — каже Юлія.

Її обнімає за плечі 18-річна Вікторія, донька іншого співвласника — Валерія Єрмолаєва. Дівчата помічають, що взуті в однакові чорні туфлі зі сріблястими пряжками. Одночасно зойкають.

Вести вечірку запросили російську актрису 41-річну Ренату Литвинову. Вона в зеленій атласній сукні та чорній масці. Із гладкої зачіски стирчать чорні пір"їни. Рената в чорних відкритих туфлях. Це подарунок магазину. Вартість такої пари — майже тисячу доларів.

Адміністратор подає жінці скляну скриньку зі згорнутими папірцями. Каже, що там написані передбачення долі.

А кто вы — кошка или мышка? Я че-то не пойму

— А хотите, я вам своей рукой наколдую судьбу? — пропонує Литвинова. Дістає папірець, зачитує. — "Когда кошка хочет поймать мышку, она притворяется". А кто вы — кошка или мышка? Я че-то не пойму.

Зсутулившись, Литвинова підписує свої чорно-білі портрети. Їх  роздавали гостям адміністратори. Актрису проводять до гардеробу з пальтами. Двоє охоронців відштовхують журналістів.

— Ушли все отсюда! — викрикує адміністраторка Марта. — Артистка себя приводит в порядок.

Литвинова рідко спілкується із пресою. Пояснює, що набридли плітки. Ренаті приписують роман зі співачкою Земфірою. Начебто заради неї режисерка позаторік розлучилася з чоловіком, бізнесменом Леонідом Добровським. Чоловік звинувачує дружину, що вона погано впливає на їхню доньку Уляну.

— Він кілька разів кидався на Ренату з ножем, душив її, — розповідає мати акторки Аліса Михайлівна. Після розлучення Добровський вимагав, щоб Литвиновій заборонили бачитися з донькою. Але суд постановив залишити дівчинку з матір"ю.

По закінченні презентації Литвинову виводять надвір. Там сильний дощ.

— Вот дураки, хоть бы зонт ей дали, — вичитує охоронців адміністраторка бутику.

Зараз ви читаєте новину «Ренаті Литвиновій у Києві подарували туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі