середа, 07 березня 2007 17:51

Разом із бабусею поховали ваше щастя

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Коли ховали мою бабусю, — пише киянка Олена, — одна з родичок зняла з мене бант, вплетений у косу, і кинула в могилу з труною. При цьому вона сказала: "Чого стоїш? Не можна, щоб була коса заплетена, бо ніколи заміж не вийдеш". Тоді я не звернула на це уваги. Але коли почала зустрічатися з хлопцями, то чомусь із ними завжди щось траплялося. З одним із них, який був молодшим за мене, я була справді щасливою. Ми зустрічалися кілька років. Та одного разу він назвав мене іншим ім"ям, а через кілька тижнів зізнався, що одружується. Минув якийсь час, і він прибіг до мене вибачатися. Я сподівалася, що він запропонує одружитися, та цього не сталося. Однак я продовжувала любити його. А він водночас знайшов жінку з дитиною. Вештався рік і знов повернувся, просив вибачити. Я вже стомилася від таких стосунків і не знаю, що мені робити".

Шановна пані Олено, ще в дитинстві вам змінили життєву програму, коли в могилу кинули бант із вашої коси. Разом із бабусею поховали енергетичну програму вашого особистого життя, тобто щастя. Як наслідок — маєте свідомі програмні біоенергоінформаційні зміни у вигляді порч на самотність. Тому і хлопці десь зникали — щастя ж поховали. А от ситуація, коли чоловік "заблукав" серед жінок і щоразу повертається до вас, схожа на кармічний зв"язок. Повернути щастя можна тільки завдяки корекції біоенергоінформаційної системи.

Вештався рік і знов повернувся, вибачався


"Назвали ми нашу донечку на честь бабусі, яка померла через два дні після її народження, — ділиться Галина з Хмельниччини. — Кажуть, що так не потрібно було робити, але тоді ми про це не знали. Неможливо жити і відчувати, що ти винна в нещасливій долі доньки".

Ви даремно докоряєте собі, пані Галино. Даючи ім"я доньці, ви прагнули передати з ним гарну вдачу, людяність і порядність. Символічно, що бабуся пішла з життя, дочекавшись народження онуки, бо випадково нічого не трапляється. А те, що ваша донька має проблеми, пов"язане не з ім"ям, а з її власною долею.


"Я прочитала статтю про родове прокляття і зрозуміла, що у мене також не все в порядку в житті. Але я не розумію слів "біоенергоінформаційна система", — зізнається Людмила з Чернівецької області. — І як зняти це прокляття, бо що б я не робила, які б плани чи мрії не хотіла втілити, в мене нічого не виходить. А як щось і вдається, то дуже важко".

Організм людини працює завдяки узгодженим діям усіх систем: нервової, серцево-судинної, травної, біоенергоінформаційної. Остання, як і будь-яка, має певні функції. Перша — біоенергетична, тобто постачання в організм енергії життєвої сили. Якщо її бракує, людина втрачає відчуття внутрішньої гармонії, швидко втомлюється, стає дратівливою через дрібниці; зникає спокійний сон тощо.

Друга функція — інформаційна. Вона містить програму про предків за батьківським та материнським родами, а також інформацію про попередні втілення особистості та її долю.

Біоенергоінформаційна система складається з енергетичних каналів, що виглядають, як сяючі конуси із вихровим рухом. Навколо фізичного тіла людини є біоенергетичне поле, яке має певну структуру та кольори (аура). Під час корекції біоенергоінформаційної системи біоенергетик відновлює структуру та функції системи, й людина живе за своєю життєвою програмою або долею.

Щодо родового прокляття, то його на вас немає. На даний момент на вас впливає умисне зроблена програмна порча на проблеми в усьому та поступове погіршання здоров"я.

Зараз ви читаєте новину «Разом із бабусею поховали ваше щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі