середа, 22 вересня 2010 03:41

П"єр Рішар із сином пили до другої ночі

Автор: фото з сайта www.topguard.ua
  Французький актор П’єр Рішар дає автографи біля столичного театру імені Івана Франка. У Києві він пересувався на ”мерседесі”
Французький актор П’єр Рішар дає автографи біля столичного театру імені Івана Франка. У Києві він пересувався на ”мерседесі”

Французький актор 76-річний П"єр Рішар на чотири дні приїхав до Києва. Він тричі відіграв автобіографічний спектакль "П"єр Рішар. До запитання" у столичному театрі ім. Івана Франка.

Поселився в готелі "Опера" в номері "люкс" вартістю понад 600 євро за добу. Пересувався на "мерседесі". У свою гримерку француз попросив лише мінеральну воду, каву та чай. В один із вечорів, одразу після вистави, Рішар поїхав у пивний паб "У Верстата", що на вул. Жилянській.

— Актор був у шкіряному піджаку і замшевих туфлях, — каже адміністратор пабу. — Виглядав стильно. Інші відвідувачі ходили навколо його столика, але підійти за автографом не наважувалися. Дехто фотографував Рішара на мобільний телефон. Із ним був його син Олів"є Дефей. Відпочивали в ресторані аж до другої ночі. Замовили пиво і закуску.

Актор побував на екскурсіях у Софійському і Михайлівському соборах.

— Батько цікавиться церковною архітектурою, — каже син актора Олів"є, 42 роки. — В яке б місто ми не приїжджали, скрізь просить провести для нього екскурсії святинями. Зараз він почувається знервованим. Не любить, коли навколо нього метушиться багато людей. В Україні його скрізь упізнають, хапають за руки. Ніде усамітнитися не можемо.

Зараз ви читаєте новину «П"єр Рішар із сином пили до другої ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі