четвер, 29 листопада 2007 17:17

П"яний Іглесіас на концерті упав із дивана

Автор: фото: reuters/Jeff Christensen
  У Києві співак Енріке Іглесіас і тенісистка Анна Курнікова були шість годин. Разом їх сфотографувати не вдалося. Друкуємо фото, на якому вони приїхали на церемонію нагородження музичною премією MTV в Нью-Йорку. 29 серпня 2003 року
У Києві співак Енріке Іглесіас і тенісистка Анна Курнікова були шість годин. Разом їх сфотографувати не вдалося. Друкуємо фото, на якому вони приїхали на церемонію нагородження музичною премією MTV в Нью-Йорку. 29 серпня 2003 року

У вівторок 32-річний іспанський співак Енріке Іглесіас виступив у київському Палаці спорту. Квитки коштували від 200 до 1500 грн.

Концерт затримують на дві з половиною години. Організатори пояснюють, що через погані дороги не змогли вчасно доставити апаратуру. Увесь цей час глядачів тримають у душному фойє.

— Мали б совість, — обурюється рудоволоса Оксана. За руку вона тримає втомленого 9-річного сина Вадима. — У нас квитки по 500 гривень. І здати шкода, і чекати нема сил.

Співак прилетів до Києва на приватному літаку о 20.00. Із аеропорту одразу поїхав на концерт. Його супроводжувала 26-річна російська тенісистка Анна Курнікова. За 2 хв. до концерту охоронець провів її на місце звукорежисерів навпроти сцени. Там Курнікова простояла весь концерт.

Іглесіас виходить на сцену у джинсах і футболці. На очі натягнутий картуз. Після другої пісні каже, затинаючись, російською:

— Извините за опоздание.

— Да он пьяный, — дивується брюнетка у другому ряду.

Іглесіас бігає сценою, трохи хитаючись. На столі за його спиною стоїть пляшка горілки. Час від часу співак відпиває з неї. Для однієї з пісень виносять на сцену диван. Енріке сідає на його краєчок і, не втримавшись, перевертається. Падає на спину і майже цілий куплет співає лежачи.

— Ідіть до мене, — припрошує англійською.

Іглесіас на кожному концерті викликає кількох глядачів на сцену. Охоронці пропускають до нього Аллу, Олександра і темношкірого Байєра.

— Вам уже є 18? — цікавиться Енріке. Потім наливає кожному чарку горілки. Перехиляючи сам, проголошує: — Сашка, салют!

Для пісні "Герой" із правого боку від сцени вибирає дівчину, яка представляється Оксаною. Вона крутить стегнами, притуляється до Енріке. Намагається його поцілувати, та співак відхиляється. Зате після пісні кладе руки дівчини собі на сідниці. Курнікова усміхається та аплодує.

Одразу після концерту співак і тенісистка вилетіли з Києва до Маямі, США. Вони зустрічаються п"ять років. Анна знялася в кліпі Іглесіаса "Втеча". На зйомках він спочатку відмовлявся цілуватися з Курніковою, бо в неї на губах був герпес. А потім запропонував їй жити разом.

Три роки тому вони були розірвали стосунки. Тоді Анна дізналася з газет, що Енріке зрадив її під час турне Австралією. Однак незабаром пара не тільки помирилася, а й заручилася.

Подейкують, що напередодні київського концерту закохані скандалили у Москві. Курнікова нібито приревнувала Іглесіаса до однієї з прихильниць. А йому не сподобалося, що Анна надто багато випила на вечірці.

Зараз ви читаєте новину «П"яний Іглесіас на концерті упав із дивана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі