четвер, 24 травня 2007 17:14

Пугайкова виходить заміж за Яромира Ягра

  7 липня Інна Пугайкова і Яромир Ягр вінчатимуться у Карлових Варах
7 липня Інна Пугайкова і Яромир Ягр вінчатимуться у Карлових Варах

Один із найбільш високооплачуваних хокеїстів світу 35-річний Яромир Ягр із клубу "Нью-Йорк Рейнджерс" одружується з 21-річною українкою Інною Пугайковою. Весілля заплановане на 7 липня. Це день із щасливими сімками — 07.07.07. Вінчатимуться молодята в Карлових Варах, у православному соборі Святих Петра і Павла.

Інна разом із сім"єю емігрувала до Чехії на початку 1990-х. Там закінчила школу і вступила до поліцейського училища. 2004 року виграла конкурс "Міс Інтернет" і почала працювати моделлю.

З Ягром дівчина познайомилася рік тому на вечірці. Восени переїхала до нього в Нью-Йорк. Хокеїст ніколи не був одруженим. Дівчата, які з ним зустрічалися, скаржаться на матір Яромира Анну. Вона ходить на всі матчі сина. У готелях живе разом із ним у одному номері. Матері досі не подобалася жодна з синових обраниць.

— Йому подобаються лише манекенниці, — каже батько хокеїста. — А ми хочемо невістку, яка вміє щось робити і знає ціну грошам.

Йому подобаються лише манекенниці

Яромир — чех і заявляв, що одружиться лише з чешкою.

— Американки мені не подобаються, — пояснює хокеїст. — Або феміністки, або лесбіянки, або дурепи, або потвори.

Сім років тому він збирався побратися з "Міс Словаччини-99" Андреа Верешовою. Купив для сімейного гніздечка ділянку поблизу міста Кладно в Чехії, хотів побудувати віллу. Однак Андреа вступила на юридичний факультет Карлова університету. Крім того, багато працює. Ревнивий Яромир не витримав цього й покинув наречену.

На околиці чеського міста Кладно родина Ягрів має 14 га землі, тримає чотири корови, 12 биків. Яромир уміє доїти корів, доглядати за свинями. Він тримає популярний у Празі спортивний бар "Jagr"s Sport Bar". Хокеїст дуже охочий до азартних ігор. Кілька років тому програв у казино $450 тис. Часто їздить до Лас-Вегаса, де грає в рулетку.

Зараз ви читаєте новину «Пугайкова виходить заміж за Яромира Ягра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі