середа, 11 липня 2007 20:22

Пугачова продала квартиру за мільйон доларів

Алла Пугачова, 58 років, продала свою квартиру в Маямі за мільйон доларів.

Розташована квартира в 28-поверхівці на фешенебельному курорті "Сонячні острови". В апартаментах — дві спальні, вітальня, кухня, їдальня, кабінет, гардеробна, два санвузли і джакузі. З вікон  видно океан. Пугачова придбала це помешкання 2005-го за $650 тис. Минулого року курорт постраждав від сильних ураганів. Вони зруйнували кілька особняків, а вулиці залило водою. Аби нерухомість не впала в ціні, Алла Борисівна поквапилася її продати. Помешкання купив бізнесмен із Флориди.

Нещодавно мільярдер Дональд Трамп почав будувати напроти будинку Пугачової хмарочос. Примадонні це не сподобалось, і вона припинила приїжджати до Америки на відпочинок. Раніше артистка полюбляла гуляти тут без макіяжу та їздити на лімузині.

Домоправителькою в її апартаментах була рідна тітка Філіпа Кіркорова, яка тепер залишилася без роботи. Кажуть, зараз співачка шукає нову нерухомість в Ізраїлі, де нещодавно квартиру вже придбав її друг Максим Галкін.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова продала квартиру за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі