четвер, 24 квітня 2008 17:00

Пугачова й Галкін посварилися

Російська співачка 59-річна Алла Пугачова образилася на гумориста Максима Галкіна, 31 рік. Каже, що він приділяє їй мало уваги.

Пугачова поїхала до Цюриха — відзначати 59-річчя. Спочатку хотіла провести цей день на курорті Баден-Баден. Квитки туди їй подарував Галкін. Пара збиралася жити разом у готелі, де номер коштує 1 тис. євро. Однак день народження співачка зустріла з помічницею, бо Максим поїхав на гастролі до Прибалтики.

Торік Галкін подарував Пугачовій на день народження поїздку до Ніцци. Подейкували, цього року гуморист збирався освідчитися, навіть придбав обручку. Пара познайомилася 2001-го на показі в дизайнера Валентина Юдашкіна. Максима співачці представив її тодішній чоловік Філіп Кіркоров. Вона почала брати Галкіна на гастролі. Кажуть, він схожий на перше кохання Пугачової — її однокласника Володимира Штерна.

— Мені подобаються молоді й нахабні, — пояснює співачка.

Позаторік Галкін переїхав до квартири Пугачової у Філіповському пров. у Москві. Заради нього вона кинула курити в кімнатах.

Співачка чотири рази була заміжньою. У 20 років побралася з циркачем Міколасом Орбакасом — батьком Крістіни Орбакайте. 27-річною вийшла за режисера Олександра Стефановича. За два роки взяла шлюб із продюсером Євгеном Болдіним. Зі співаком Філіпом Кіркоровим прожила 12 років, а розлучилися позаторік.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова й Галкін посварилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі