четвер, 17 липня 2008 15:39

"Пропоную встановити корабель на п"єдестал за кошт урядовців"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Кожна держава має власну історію, істориків та її написателів. Але загарбник свою історію обов"язково підмальовує, злочини виводить до рангу героїки, всіляко паплюжить свою жертву, а себе висвітлює благим покровителем.

Пам"ятаю, як у дитячих садочках дітям прищеплювали любов до Володимира Ульянова, а в школі на уроках історії — до крейсера "Аврора" й того холостого пострілу, який примусив Тимчасовий уряд тікати.

На Неві героїчний крейсер поставили "на прикол". Відтоді це крейсер-музей, "гордость России".

Не примиряючись із незалежністю України, Москва в Криму оточила акваторію українського Чорного моря з відібраними в України військовими кораблями. Але сторожове судно недоруйнованого українського флоту СКР-112 на чолі з командиром корабля Сергієм Настенком, начальником штабу капітаном ІІ рангу Миколою Жибарєвим та екіпажем, які присягнули на вірність народові України, під обстрілом пройшли до Одеси. (Корабель Чорноморського флоту першим увійшов до складу Військово-морських сил України. Моряки підняли державний прапор 21 липня 1992 року, — "ГПУ").

Цей героїчний вчинок — не холостий постріл із безпеки! Проте, за розпорядженням Володимира Безкоровайного (колишній командувач Військово-морськими силами України. — "ГПУ"), СКР-112 порізали на брухт.

СКР-112 — національна гордість України, це наша національна святиня!

Пропоную в Севастополі такий же корабель або макет установити на п"єдестал за кошт перших осіб держави та урядовців".

Зараз ви читаєте новину «"Пропоную встановити корабель на п"єдестал за кошт урядовців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі