середа, 08 травня 2013 05:15

Продала цноту і купила сумку

Автор: Малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Вінничанка 21-річна Ірина Петрова продала свою цноту за 1000 євро. Покупцем став її знайомий 38-річний Антон.

— Ми були півроку знайомі. Я знала, що йому подобаюсь. Одного вечора він запропонував переспати за гроші. Пообіцяв 300 євро. Стипендії у 600 гривень мені не вистачало. Погодилась, але підвищила ціну до 1000 євро. Гроші в Антона були, бо займався бізнесом — установлював пластикові вікна.

— Перед сексом пішли разом до гінеколога. Антон мене чекав за дверима. Лікарка видала довідку, що я цнотлива.

Увечері поїхали до дорогого ресторану за містом, поряд із яким готель. Я одягнула коротку сукню, накрутила волосся, взула туфлі на високих шпильках. Батькам сказала, що йду до подруги на день народження й трохи затримаюсь. У ресторані замовили вино та фрукти. Випили по 200 грамів та пішли у номер. Там мені Антон дав конверт із грішми. Почали цілуватися. Спочатку я відпихалась, але потім заспокоїлася. Під час сексу уявляла, на що потрачу гроші.

Наступного дня за 4 тисячі гривень купила у місцевому торговельному центрі туфлі та сумку. Решту прогуляла у нічних клубах.

Перший тиждень після того сексу багато пила, щоб усе забути. Через місяць переспала з 30-річним чоловіком. Уранці він мені залишив 300 гривень на тумбочці. Трохи образилась, але гроші взяла. Зараз маю кавалера, живемо разом.

Зараз ви читаєте новину «Продала цноту і купила сумку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі