четвер, 07 червня 2007 18:10

Приз переможцеві випав напередодні дня народження дружини

Автор: фото: Людмила Шипова
  Переможець конкурсу ”Виграй приз-Квітень” Володимир Сохань приїхав забирати свій приз — холодильник — разом із молодшим сином Степаном
Переможець конкурсу ”Виграй приз-Квітень” Володимир Сохань приїхав забирати свій приз — холодильник — разом із молодшим сином Степаном

У конкурсі "Виграй приз-Квітень" холодильник дістався 46-річному Володимирові Соханю з містечка Угнів Сокальського району Львівської області.

Угнів — найменше місто України, тут усього 999 жителів. Розташоване за кілька кілометрів від польського кордону. По приз до сусіднього Червонограда Володимир Сохань приїхав із 19-річним сином Степаном, майстром із ремонту автомобілів. Старший син Соханів, 21-річний Анатолій, навчається у музичному училищі. Сам переможець зараз безробітний.

— Довго думав, що подарувати дружині на день народження, — розповідає Володимир Сохань. — Аж тут холодильник у газеті виграв. Питання із подарунком знялося само собою. Новий холодильник від "Газети по-українськи" вручу Галині, а старий поставимо з хлопцями для пива.

Дружина Володимира Галина, 41 рік, працює начальником міського поштового відділення. Саме вона передплатила газету — за дорученням чоловіка.

— Галина першою побачила наше прізвище у списку переможців, кілька разів підсувала мені газету, щоби сам знайшов, — каже Володимир. — Мовляв: "Ну почитай газету, ну чого відкладаєш її, ну, може, там щось цікаве для тебе". А потім жінка взагалі не витримала і гримнула: "Ну ти будеш її читати чи ні!" Спочатку не зрозумів, чого вона так, а потім здогадався, що виграв щось. А жінці про виграш розповіла поштарка на роботі. Ми вже навіть виставляли сусідам за приз, — сміється.

Володимир Сохань читає кожне число газети від початку до кінця. Каже, що йому особливо подобаються сторінки новин і матеріали про спорт.

— А що я азартний, то вже азартний, — додає переможець про себе. — Колись, іще за радянських часів, виграв праску в лотереї ДОСААФ. А нещодавно у миттєвій лотереї — 25 гривень. І що цікаво — зіграв на останню металеву монету.

Зараз ви читаєте новину «Приз переможцеві випав напередодні дня народження дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі