четвер, 10 червня 2021 06:20

Принц Гаррі піде в декрет із дружиною

Автор: gettyimages.com
  Британський принц Гаррі та американська актриса Меган Маркл побралися у травні 2018-го. Подружжя має сина 2-річного Арчі. 4 червня в них народилася донька ­Лілібет Діана
Британський принц Гаррі та американська актриса Меган Маркл побралися у травні 2018-го. Подружжя має сина 2-річного Арчі. 4 червня в них народилася донька ­Лілібет Діана

— Будь-яка дитина — це добре. Але якщо народжується хлопчик, а ­потім дівчинка — чого ще можна ­бажати? Тепер у нас повна сім'я: ми ­вчотирьох і дві собаки, — каже британський принц 36-річний Гаррі. 4 червня вдруге став батьком. Дружина, американська актриса Меган МАРКЛ, 37 років, народила йому доньку. Дівчинку назвали Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор.

— Лілі народилася в п'ятницю об 11:40. Пологи пройшли нормально. Мати й дитина почуваються добре, — говорить представник подружжя.

Меган Маркл народжувала у приватній клініці в Санта-Барбарі, США. Пологи там коштують близько $14 тис. — 378 тис. грн. За кесарів розтин правлять удвічі дорожче.

— Меган хотіла народжувати доньку вдома. Але іноді навіть найпродуманіший план втілити не вдається. Коли почалися перейми, медики порадили їй відправитися до лікарні. Вона погодилася, адже хвилювалася за здоров'я малюка, — розповідає журналіст Омід Скобі. Співпрацює з королівським подружжям. — Після народження доньки Меган і Гаррі майже на п'ять місяців підуть у декретну відпустку. Вони погодили це у благодійному фонді "Арч­велл", який очолюють.

Дівчинку назвали на честь прабабусі — королеви Єлизавети ІІ, та бабусі — принцеси Вельської Діани.

— Королева страшенно незадоволена, адже Меган і Гаррі грубо з нею повелися, — каже Анжела Левін, біографка Єлизавети ІІ. — Подружжя ­принизило королеву, використавши ім'я, яке належить лише їй. Лілібет королеву називав ще її дід Георг V, а останнім, хто використовував це пестливе ім'я, був принц Філіп, якого поховали у квітні.

Принц Гаррі та Меган Маркл побралися у травні 2018 року. 2019-го жінка народила сина Арчі Маунтбеттена-Віндзора. Наступного року теж була при надії. Але стався викидень.

У січні 2020-го подружжя оголосило про відмову від виконання королівських обов'язків. Вони заснували благодійний фонд, запустили кілька проєктів на телебаченні. Також отримують великі гонорари за інтерв'ю американським виданням. В одному з останніх — ведучій Опрі Вінфрі — Меган розповіла, що члени британської королівської родини обговорювали, наскільки темною буде шкіра її сина Арчі. Зізналася, що тоді думала про суїцид.

Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор стала 11-ю правнучкою ­Єлизавети ІІ. Дівчина посідає восьме місце в черзі на британський престол.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі піде в декрет із дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі